fbpx

Uudet kosmetiikan valmistus kurssit

Uudet kosmetiikan valmistus kurssit

7.10.2021

Uudet kosmetiikan valmistus kurssit

Oletko haaveillut oman kosmetiikan valmistuksesta? Uusilla Nature by Ampun DIY-kosmetiikan valmistus kursseilla opit valmistamaan montaa erilaista tuotetta. Kursseilla opit kosmetiikan valmistuksen perustekniikat, raaka-aineiden käytöstä sekä reseptien muokkausta.

Nature by Amppu opastaa kosmetiikan valmistusta

Kursseillamme pääset kokeilemaan erilaisten tuotteiden valmistusta. Tarjolla on monta erilaista kurssi vaihtoehtoa, saippuasta ja shampoopaloista voiteisiin ja deodoranttiin. Nature by Ampun lähikurssit pidetään Sipoossa iltaisin ja viikonloppuisin. Kurssin kesto on 3 tuntia, sisältäen teorian sekä valmistuksen.
Voit myös tilata yksityisen kurssin omalle porukalle. Tule viettämään yrityksen tykypäiviä, synttäreitä tai babyshowereita kauniiseen maalaismaisemaan Sipooseen. Oman porukan kurssit ovat räätälöitävissä ajan, aiheen ja tarpeiden mukaan.

Kaksi uutta kosmetiikan valmistus kurssia

Nature by Ampun DIY-kosmetiikan valmistus kurssit on jaettu kahteen osaan. Ykkös kurssilla opit valmistamaan öljypohjaisia voiteita, monessa eri muodossa sekä päivittäin ”must have” kasvovettä. Kakkos kurssilla opit valmistamaan erilaisia puhdistustuotteita, öljyjä sekä muita kosmetiikkatuotteita.
DIY-kosmetiikka 1 ja 2 -kurssit syntyivät kun Luonnollista kosmetiikka -kurssin sisältöä piti uudistaa. Vanhalla Luonnollista kosmetiikka -kurssilla alkoi olla liikaa sisältöä ja vaihtoehtoja. Kurssia aika ei vaan yksinkertaisesti riittänyt kaikkien reseptien ja tuotteiden esittelyyn ja valmistukseen.
Uudistetuilla kursseille on vanhoja tuttuja sekä uusia ja uudistettuja reseptipohjia. Nature by Ampun kosmetiikanvalmistus kurssien ajatuksena on, että kurssilaiset pääsevät vaikuttamaan tuotteiden raaka-aineisiin ja sillä tavalla tekemään juuri omalle iholle sopivaa kosmetiikkaa.

DIY-luonnonkosmetiikka 1 -kurssin sisältö

DIY-luonnonkosmetiikka 1 -kurssilla pääset valmistamaan erilaisia voiteita kasvoille ja vartalolle, huulivoidetta, yrttisalvoja, voidepaloja sekä kasvovettä. Kurssilla käytämme erilaisia kasviöljyjä, -voita ja -vahoja sekä mehiläisvahaa. Lisäksi käytämme yrttejä ja kasvivesiä eli hydrolaatteja. Opettelemme myös setyylialkoholin käyttöä öljypohjaissa tuotteissa. Tuoksuina käytämme 100% eteerisiä öljyjä.
Öljypohjaiset voiteet sopivat erityisesti kuivalle iholle, mutta soveltuvat myös kaikille muille ihotyypeille. Kasviöljyjen valinta on voiteiden perusta, sekoittelemalla erilaisia öljyjä saat erityyppisiä tuotteita. Talvi iho kaipaa paksumpia ja hoitavampia öljyjä, kun kesällä pärjää kevyemmillä valinnoilla. Mehiläisvaha ja erilaiset vegaaniset vahat suojaavat ihoa kuivumiselta, mutta antavat ihon hengittää.
Kursseilla uusi raaka-aine setyylialkoholi, tuo voiteisiin silkkistä tuntumaa ja tekee voiteestä helpommin levittyvän. Setyylialkoholista voit lukea enemmän blogi kirjoituksesta.
Kasvovesi on mielestäni yksi tärkeimmistä tuotteista, sen takia haluan, että sitä on mahdollista valmistaa jokaisella kosmetiikka kurssillani. Kasvoveden tärkeydestä voit lukea lisää 5 vinkkiä kasvoveden käyttöön blogiartikkelista.
Öljypohjaisten tuotteiden valmistuksessa ei tarvitse käyttää erillisiä säilöntäaineita, öljyt eivät homehdu tai pilaannu. Öljypohjaisten tuotteiden hapettumista eli härskiintymistä voi hidastaa käyttämällä E-vitamiinia.

DIY-luonnonkosmetiikka 2 -kurssin sisältö

DIY-luonnonkosmetiikka 2 -kurssilla pääset valmistamaan erilaisia kosmetiikkatuotteita; meikinputsaripaloja, ihoöljyjä, hierontaöljyjä, deodoranttia, savinaamioita, kylpysuolaa, suolasuihketta sekä kasvovettä.
Kurssilla käytämme mm. erilaisia kasviöljyjä, kasvivoita, savia, jauheita ja mietoja tensideitä.
Kurssilla on mahdollista valmistaa kahta erilaista kasvojen putsaripalaa. öljypohjaisia sekä tensidipohjaisia paloja.
Öljypohjainen pala puhdistaa hellävaraisesti meikin iholta. Palaa hierotaan puhtaiden ja kuivien käsien kautta kasvoille, jolloin sulanut öljy puhdistaa pois meikin ja lian.
Tensidi pohjainen pala ei ole saippuaa, se on öljyjä, jauheita ja peseviä tensidejä sisältävä tuote. Sitä voi käyttää saippuan tavoin, mutta se on PHltaan happamampi kun saippua.
Ihoöljyjä voi valmistaa moneen tarpeeseen, kasvoille, vartalolle, hiuksiin, partaan tai hierontaan. Valitut öljyt määrittelevät ominaisuudet ja käyttötarkoituksen.
Lisäksi kursseilla voi valmistaa erilaista jauhekosmetiikkaa. Kylpysuolassa käytämme merisuolan lisäksi magnesium pitoista epsom suolaa, joka irrottaa tehokkaasti jalkapohjien kovettumia ja kuollutta ihoa.

Mitä kaikkea saat DIY-kosmetiikan kursseilla?

Kurssilla saat laajan valikoiman raaka-aineita käyttöösi. Voit kokeilla erilaisia raaka-aineita ilman että sinun tarvitsee ostaa ne kaikki kotiin. Neuvon myös raaka-aineiden ominaisuuksista ja niiden käytössä.
Kurssilta saat myös mukaasi kirjalliset perusohjeet sekä Nature by Ampun reseptipohjat. Reseptejä muokkaamalla saat juuri omalle ihollesi sopivia tuotteita. Itse tekemällä voit siis vaikuttaa aineososaluetteloon eli inciin.
Kurssilla saat myös hyviä vinkkejä itse tehdyn luonnonkosmetiikan valmistukseen. Pienenkin vinkki voi vaikuttaa merkittävästi tuotteen lopputulokseen. Oletko esimerkiksi koittanut vaivata sulanutta öljy-vaha seosta muovipussissa? Sillä tavalla saa aikaseksi ihanan pehmeää voidetta, kun taas suoraan purkkiin kaatamalla saa kovaa salvaa.
Ja sitten se tärkein, kurssilta saat mukaan neljä erilaista itse tehtyä tuotetta. Tuotetta, joiden ainesosaluettelon olet itse saanut suunnitella ja toteuttaa.

Mitä kurssit maksaa ja miten voin ilmoittautua mukaan?

Kaikki Nature by Ampun lähikurssit maksavat saman verran eli 60€. Kosmetiikkakurssit sisältävät kirjallisen materiaalin, teorian, kaikki käytettävät raaka-aineet ja pakkaukset sekä opetuksen. Kurssin jälkeen voit myös valmistaa tuotteita itse tai tulla mukaan pajapäiville. Raaka-aineet saat helposti tilattua verkkokaupasta tai noutamalla ne Sipoosta.
Kursseille voit ilmoittautua mukaan verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta löydät eri kurssi vaihtoehdot sekä ajankohdat.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kosmetiikan valmistus -kurssi
crossmenuchevron-down