fbpx

Eko siivousaine -lähikurssi Sipoossa

60,00

Tule Nature by Ampun Eko siivousaine kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puhtaaksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 19218713-1 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Eko siivousaine lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla saat tietoja ja taitoja itse tehtyjen siivousaineiden valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin. Saippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Kurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä , lipeää käyttäen.

HUOM! Eko siivousaine kurssi on omalle porukalle tilattava kurssi. Kerää oma porukka kasaan (minimi 5 henk.). Lisäkyselyt ja ilmoittautumiset sähköpostilla [email protected]

Tule Nature by Ampun Eko siivousaine kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puhtaaksi ekologisesti mutta tehokkaasti.

Siivoussaippuaa voi käyttää rasvan, lian ja tahrojen puhdistuksessa. Hiero kosteaa puhdistussientä tai -rättiä saippuan pintaan. Pyyhi lika pois keittiöstä, pesuhuoneesta tai pihakalusteista.
Siivoussuihke valmistuu raastetusta siivoussaippuasta ja vedestä. Sillä voi myös puhdistaa kaikki kodin pinnat. Lisäämällä eteerisiä öljyjä saat raikkaan tuoksun kotiisi.
Pyykkietikkaa voit käyttää pyykin pesun lisäksi esimerkiksi kylpyhuoneen kalkkipinttymien puhdistuksessa sekä pahan hajuisten vaatteiden liotuksessa.

Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • hyviä siivous vinkkejä
  • taidon valmistaa edullisia ja ekologisia siivousaineita
  • kirjalliset perusohjeet ja reseptit
  • 5-7 palaa itsetehtyä siivoussaippuaa, pyykkietikkaa ja siivoussuihkeen

Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.
Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

 

HUOM! Eko siivousaine kurssi on omalle porukalle tilattava kurssi. Kerää oma porukka kasaan (minimi 5 henk.). Lisäkyselyt ja ilmoittautumiset sähköpostilla [email protected]

 

Lisätiedot

Valitse Eko siivousaine -kurssin ajankohta:

Ke 18.8. klo 18-21, Ke 27.10. klo 18-21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eko siivousaine -lähikurssi Sipoossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *