fbpx

Emulsio -lähikurssi Sipoossa

Alkaen 60,00

Nature by Ampun emulsiokurssilla opit valmistamaan kahta erilaista emulsiota, kasvojen puhdistus aineita ja kasvovettä.

Tuotetunnus (SKU): 18686204 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Emulsio -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun kursseilla saat tietoja ja taitoja itse tehdyn diy-kosmetiikan valmistuksesta.

Nature by Ampun emulsiokurssilla opit valmistamaan kahta erilaista emulsiota, kasvojen puhdistus paloja ja jauheita sekä kasvovettä.

Itsetehdyn emulsion valmistus luonnollisista öljyistä ja yrteistä on ekologista ja hauskaa. Emulsiot ovat kevyempiä ja vähemmän rasvaisia kun voiteet. Emulsiot sopivat hyvin esimerkiksi meikin alle kevyen koostumuksensa ansiosta.

Emulsioiden valmistukseen on omat niksinsä. Emulsiot koostuvat vesi- ja öljyfaaseista sekä jäähtymisen jälkeen lisättävistä aineosista (säilöntäaineet ja eteeriset öljyt). Emulsiossa käytetään vettä tai yrttihauteita, ja tästä syystä säilöntä- ja emulgointiaineet ovat välttämättömiä tuotteen säilyvyyden kannalta. Kurssilla käyttämämme säilöntäaine on mahdollisimman luonnonmukaista ja sallittua luonnonkosmetiikassa.

Perusreseptiä voi muunnella oman maun mukaan. Erilaisten Nature by Ampun emulsiokurssilla saatavien villiyrttien avulla muuntelemme emulsioiden koostumusta ja käyttötarkoitusta. Esimerkiksi siankärsämö sopii erityisesti rasvaiselle iholle estäen tulehdusta, kun taas kehäkukka pehmentää ja rauhoittaa erityisesti kuivaa ihoa.

Nature by Ampun emulsiokurssilla saat tietoa yleisimmistä kasviöljyistä ja vahoista sekä niiden perusominaisuuksista.

Saat myös tietoa yrteistä ja eteerisistä öljyistä sekä niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.

Nature by Ampun emulsiokurssilla saat opetuksen lisäksi:

 • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • hyödyllisiä vinkkejä diy-kosmetiikan valmistuksesta
 • Nature by Ampun kirjalliset perusohjeet sekä reseptit
 • neljä itsetehtyä tuotetta

Kurssin pituus on 3h tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä kosmetiikan valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun emulsiokurssilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssin yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse emulsiokurssin ajankohta:

ke 1.2. klo 18-21, ke 29.3. klo 18-21, ti 9.5. klo 18-21, pe 23.6. klo 18-21

5 arviota tuotteelle Emulsio -lähikurssi Sipoossa

 1. Tiina Apajalahti

  Olimme tyttäreni kanssa tammikuussa emulsiokurssilla. Voi miten kiva ja innostava iltapäivä siitä tulikaan! Alun napakan ja informatiivisen opastuksen jälkeen päästiin ryhmätöissä itse asiaan eli niihin emulsioihin. Emulsioiden tekeminen kuulosti hankalalta, mutta hyvien ohjeiden ja opastuksen kera tekeminen oli helppoa ja tosi kivaa! Ja nyt kun olen emulsioita pari kuukautta käyttänyt niin voin myös todeta että tuote toimii hyvin päivittäisessä käytössä.
  Kurssilla tehtiin myös kasvovettä, ja tästä tuli tyttäreni mielituote.
  Kaiken kaikkiaan kurssipäivä oli erittäin ihana, ympäristö oli hurmaava, ohjaus asiantuntevaa ja ystävällistä!
  Kotiin lähdettiin uusien emulsioiden ja vielä ostettiin kotiinkin paketti, mistä voidaan itse tehdä vartalovoidetta.
  Meillä oli tosi ilahduttava iltapäivä, kiitos Amppu!

 2. Arja

  Mä kun en rasvoja ja voiteita oikeen siedä käyttää, mutta se kevyempi emulsio, mitä kurssilla silloin tehtiin on aivan ihana, ei tunnu, mutta tapahtuu ?? Samoin se konjak sieni, sekä nassuputsari on kovassa käytössä ?

 3. Viivi

  Opin kurssilla miten yrttejä voi käyttää kosmetiikan valmistuksessa. Kurssilta sain mukaan kahta eri emulsiota ja kaksi muuta tuotetta. Emulsiot on parasta mun kuivalle talvi iholle. <3

 4. Anu van Liere

  Tämä oli huippu-kurssi vasta-alkajalle! Lämmin suositus!

 5. Anu

  Ihan huippu-kurssi tämä! Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down