fbpx

Eteeriset öljyt kosmetiikassa -lähikurssi 27.10.

60,00

Elosa Essentials ja Nature by Ampun Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssilla saat oppia luonnonkosmetiikan valmistamisesta ja valmistaa itse sitä omien tarpeidesi mukaan.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19505885-2 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa Elosa Essentials ja Nature by Amppu Eteeriset öljyt kosmetiikassa -lähikurssille!

Nature by Ampun kurssipaikan kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Nature by Ampun ja Elosa Essentialsin -kurssit sopivat niin aloittelijoille, kuin jo aiheeseen tutustuneille. Kurssi järjestetään 27.10. klo 17.30 – 21.

 

Itse tehtyä kosmetiikkaa, kiitos?
Ympäristöystävällistä kosmetiikkaa, kiitos?
Edullista kosmetiikkaa, kiitos?
Tarkoituksenmukaista kosmetiikkaa, kiitos?
Turvallista kosmetiikkaa, kiitos?
Muutaman ainesosan kosmetiikkaa, kiitos?

 

Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssilla valmistamme kosmetiikkaa Young Livingin eteerisistä öljyistä ja muista luonnollisista raaka-aineista.

Elosa Essentials Sarloten ja Nature by Ampun Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssilla voit valmistaa neljä valinnaista tuotetta. Kurssilla opit monta erilaista menetelmää valmistaa itse kosmetiikkaa.

Itsetehdyt luonnonkosmetiikkatuotteet hoitavat ja ravitsevat ihoa. Käytämme luonnollisia raaka-aineita sekä korkealaatuisia Young Livingin eteerisiä öljyjä. Voit valita kurssilla valmistettavat vapaa-valintaiset neljä tuotetta seuraavista:

  • Hoitava roll-on
  • Kasvoöljy
  • Emulsio
  • Voide
  • Huulivoide
  • Deodorantti

Elosa Essentials ja Nature by Amppu yhteisellä Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssilla paneudutaan eteeristen öljyjen aromaterapeuttisiin vaikutuksiin ja niiden hyödyntämiseen kosmetiikassa. Lisäksi perehdymme yleisimpiin kasviöljyihin, voihin, vahoihin ja jauheisiin sekä niiden ominaisuuksiin.

Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
  • kirjalliset perusohjeet sekä reseptit
  • hyviä vinkkejä luonnonkosmetiikan valmistamiseen
  • neljä itse tehtyä tuotetta

 

Eteeriset öljyt kosmetiikassa -kurssin pituus on 3,5 tuntia, sisältäen alkukahvit, teoriaopetuksen sekä kosmetiikan valmistuksen. Halutessasi voit varata mukaan itsellesi pientä välipalaa.

HUOM! Nature by Amppu -kurssitiloissa käytetään myös raaka-aineita jotka voivat allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitathan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja-kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilmaongelmista. Hajuherkät voivat kokea eteeristen öljyjen tuoksut voimakkaasti.