fbpx
ALE!

Kämmenkivet

7,0012,00
6,3010,80

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan.

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21340300-2-3-1-1-3-1 Osasto:

Kuvaus

KÄMMENKIVET

Kämmenkivien pinta on pehmeä ja tuntuu mukavalta kädessä. Voit käyttää niitä meditoidessa tai pitää mukana taskussa.
Valitse kämmenkivi fiiliksen ja käyttökohteen mukaan.

Kämmenkivet ovat litteitä ja kooltaan noin 50-60mm. Pieni seleniitti on kooltaan 30-40mm,  iso seleniitti on 50-70mm.

 

Magnesiitti
Magnesiiti on kaunis marmorin valkoinen kivi mustilla tai harmailla raidoilla. Sen voi helposti sekoittaa howliittiin, mutta on siis eri kivi.
Magnesiitin sanotaan nostavan pintaan tunteita, tiedostamattomia ja kielteisiä. Magnesiitti ohjaa käsittelemään kantajansa tunteita ja luottaa omaan sisäiseen ääneen. Se myös selkeyttää kantajansa ajatuksia ja auttaa tekemään positiivisia muutoksia elämässä.

 

Tiikerinsilmä

Tiikerinsilmän sanotaan olevan intuition ja sisäisen rohkeuden kivi. Se auttaa kohtaamaan vaikeita asioita ja tukee uusien asioiden käsittelyssä. Se voi myös olla apuna nostattamaan itsetuntoa.
Tiikerinsilmä edustaa rohkeutta aja sisäistä tasapainoa ja sen sanotaan karkottavan negatiivisia energioita.

 

Seleniitti (iso ja pieni)
Seleniitti on valkoisen valon kivi, joka yhdistää sinut ylempiin chakroihin, Korkeimpaan Minään ja enkelimaailmaan. Se on nimetty kreikkalaisen jumalattaren Selenen mukaan, joka tarkoittaa ’kuun kaltaista hehkua’. Seleniitti puhdistaa ja tuo rauhan tunnetta. Käytä seleniitti kämmenkiveä meditoidessa tai pidä taskussa ammentaen sen rauhallista energiaa. Seleniitti raakasauvaa lipaston päällä tai alttarilla luo kotiin tai työpaikalle rauhan tunteen. Seleniitti puhdistaa ja lataa muita kristalleja.

 

Labradoriitti eli Spektroliitti
Labradoriitti tai toisilta nimiltään Spektroliitti ja Plagioklaasi on musta tai tumman harmaa kristalli, joka säihkyy sini-vihreänä tai sateenkaaren väreissä.

Labradoriittia sanotaan velhojen, shamaanien ja noitien kiviksi. Sen sanotaan nostavan tietoisuuteen piilevät henkiset kyvyt ja kasvattaa kantajansa henkisiä kykyjä. Labradoriitin sanotaan suojelevan auraa negatiiviselta energialta ja estää energiavuodoilta.

Amatsoniitti
Amatsoniitti vahvistaa intuitiota. Sen sanotaan vapauttavan surua tunnekehosta ja tukevan tunnetasapainoa. Amatsoniitin sanotaan auttaa tunteiden ilmaisemisessa ja puhumaan suoraan sydämestä. Se auttaa näkemään molemmat puolet asioista.

 

Vuorikristalli

Vuorikristalli tai vuorikide on aloittelijan sekä kiviharrastajan peruskivi. Se on Äiti Maan lahja kaikille eläville. Vuoriskristalli on monipuolinen kristalli, josta voi saada apua moneen tarkoitukseen.
Vuorikristalli avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa sekä yhdistää korkeampiin voimiin. Vuorikristalli auttaa syventämään meditaatiota. Se auttaa henkisen matkan vasta-alkajaa ja ohjaa kohti henkistä kasvua. Vuorikristallilla voidaan myös puhdistaa kotia ja työpaikkaa, tuomalla positiivista energiaa negatiivisen tilalle.
Vuorikristallia voi käyttää meditoidessa, manifestoinnissa, parantamisessa, puhdistuksessa, matkoilla edellisiin elämiin. Sen voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle. Vuorikristalli puhdistaa myös tehokkaasti muita kristalleja, kuten seleniitti.

 

Kristallit imevät itseensä energiaa, niin positiivista kuin negatiivista. Ostamasi tai saamasi kristalli kantaa mukanaan kaikkien sitä koskeneiden energiaa ja sen paikan energiaa missä se on ollut. Kristallit tarvitsevat säännöllistä puhdistamista.

Nature by Ampun myymät kristallit hankitaan vain luetettavilta toimittajilta. Toimittajamme vierailee mahdollisuuksien mukaan kaivoksilla ja pyrkii takaamaan, että kaivostyössä ei esiinny epäeettisyyttä tai hyväksikäyttöä. Toimittajamme on valinnut yhteistyökumppanit luettavuuden perusteella. Toimittajamme kunnioittaa ympäristöä ja pyrkii suojelemaan sitä minimoimalla kaivostoiminnan vaikutuksia ympäristöön.

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä. Myyntierä 1kpl.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan. Kuvauksesta selviää kiven koko ja väri.

 

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse kristallin koko

Labradoriitti, Magnesiitti, Seleniitti pieni, Tiikerinsilmä, Amatsoniitti, Seleniitti iso, Vuorikristalli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kämmenkivet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down