fbpx

Luonnonkosmetiikka paja, Korson Wanhalla Asemalla 17.3.2020

60,00

UUSI KURSSIAJANKOHTA 12.5. Luonnonkosmetiikka kurssilla saat valita neljä valmistettavaa luonnonkosmetiikkatuotetta. Kurssi pidetään Vantaalla.

Varastossa kivasti

Tuotetunnus (SKU): 19791250 Osastot: ,

Kuvaus

Luonnonkosmetiikan kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Nature by Ampun kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneille.

Nature by Amppu Luonnollista kosmetiikka kurssilla valmistamme kosmetiikkaa luonnollisista raaka-aineista.

Nature by Ampun Luonnollista kosmetiikka kurssilla voit valmistaa neljä valinnaista tuotetta. Nature by Ampun Luonnollista kosmetiikka kurssilla opit monta erilaista kosmetiikan valmistus menetelmää.

Valitse ja valmista deodoranttia, vartalovoita, voidetta, huulivoidetta, ihoöljyä, kasvovettä tai savinaamio.

Itsetehdyt luonnonkosmetiikka tuotteet hoitavat ja ravitsevat ihoa. Käytämme luonnollisia raaka-aineita sekä 100% eteerisiä öljyjä.

 

Nature by Ampun Luonnollista kosmetiikka kurssilla saat tietoa yleisimmistä kasviöljyistä ja vahoista sekä niiden perusominaisuuksista.

 

Saat myös tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.

Nature by Ampun Luonnollista kosmetiikka kurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi

  • kirjalliset perusohjeet sekä reseptit

  • hyviä vinkkejä itse tehdyn luonnonkosmetiikan valmistukseen

  • 4 itse tehtyä tuotetta

Kurssi järjestetää Korson Wanhalla Asemalla (osoite Urpiaisentie 1 B, Vantaa)

Kurssi alkaa klo 18. Mutta tulethan paikalle jo klo 17.30, niin ehdit nauttia Cafe Unelman herkullisista antimista ja shoppalilla aseman Oranssi Orava luonnonkosmetiikka kaupassa sekä Korson Asema puodissa.

Pääset kurssipaikalle helposti bussilla tai junalla. Pihassa on myös jonkin verran parkkitilaa.

 

HUOM! Käytämme Nature by Ampun Luonnollista kosmetiikka kurssilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.