fbpx

Mäkikuisma uutos

Alkaen 3,10

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Mäkikuisma uutos
(Helianthus annuus seed oil, Hypericum perforatum extract)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Öljyn tuotantotapa: Uutettu auringonkukkaöljyyn

Mäkikuisma uutos on valmistettu uuttamalla mäkikuismaa auringonkukkaöljyyn. Näin on saatu Mäkikuisman parantavat ominaisuudet öljyn muotoon. Mäikuisma uutos on voimakkaan punaisen väristä.

Mäkikuisma uuteella on antibakteerisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia. Se rauhoittaa, parantaa ja vahvistaa ihoa. Mäkikuisman antioksidantit vähentävät tulehdusta, se sopii myös särkyihin ja tulehtuneelle iholle. Kokeile mäkikuisma uutosta myös arpien hoidossa. Mäkikuisma uutos on helposti imeytyvää ja ei jätä rasvaista tuntua iholle.

Mäkikuisma uutos sopii DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. seerumit, voiteet, ihoöljyt.

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mäkikuisma uutos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down