fbpx
ALE!

Vuorikristalli miniriipus

5,00 4,50

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21340300-2-3-1-1-5-1 Osasto:

Kuvaus

Vuorikristalli miniriipus

Vuorikristalli tai vuorikide on aloittelijan sekä kiviharrastajan peruskivi. Se on Äiti Maan lahja kaikille eläville. Vuoriskristalli on monipuolinen kristalli, josta voi saada apua moneen tarkoitukseen.

Vuorikristalli avaa kaikkia chakroja, puhdistaa auraa sekä yhdistää korkeampiin voimiin. Vuorikristalli auttaa syventämään meditaatiota. Se auttaa henkisen matkan vasta-alkajaa ja ohjaa kohti henkistä kasvua. Vuorikristallilla voidaan myös puhdistaa kotia ja työpaikkaa, tuomalla positiivista energiaa negatiivisen tilalle.

Vuorikristallia voi käyttää meditoidessa, manifestoinnissa, parantamisessa, puhdistuksessa, matkoilla edellisiin elämiin. Sen voi aktivoida lähes mille tahansa tavoitteelle. Vuorikristalli puhdistaa myös tehokkaasti muita kristalleja, kuten seleniitti.

 

Chakra: Kaikki, erityisesti kruunu
Alkuperämaa: Brasilia
Kiven kovuus: 7
Väri: Läpikuultava
Koko: kivi n 20mm

 

Kristallit imevät itseensä energiaa, niin positiivista kuin negatiivista. Ostamasi tai saamasi kristalli kantaa mukanaan kaikkien sitä koskeneiden energiaa ja sen paikan energiaa missä se on ollut. Kristallit tarvitsevat säännöllistä puhdistamista.

Nature by Ampun myymät kristallit hankitaan vain luetettavilta toimittajilta. Toimittajamme vierailee mahdollisuuksien mukaan kaivoksilla ja pyrkii takaamaan, että kaivostyössä ei esiinny epäeettisyyttä tai hyväksikäyttöä. Toimittajamme on valinnut yhteistyökumppanit luettavuuden perusteella. Toimittajamme kunnioittaa ympäristöä ja pyrkii suojelemaan sitä minimoimalla kaivostoiminnan vaikutuksia ympäristöön.

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä. Myyntierä 1kpl.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan. Kuvauksesta selviää kiven koko ja väri.

 

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse kristallin koko

Hiottu XS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuorikristalli miniriipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down