fbpx

Murumuruvoi

Alkaen 7,30

Nature by Ampun kasvivoita voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21339985-1-3-2 Osastot: ,

Kuvaus

Murumuruvoi
(Astrocaryum murumuru seed butter)

Comedogeninen arvo: 0
Tuotantotapa: Kylmäuutto
Alkuperämaa: Brasilia
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Sulamispiste: 30-35 astetta
Rasvahapot: Lauriinihappo 47%, Myristiinihappo 26%, Öljyhappo 12%, Palmitiinihappo 6%, Kapryylihappo 2%, Linolihappo 2%, Palmitoleiinihappo 2%, Steariinihappo 2%, Kapriinihappo 1%

 

Murumuruvoi on hyvin kosteuttava ja ihoa pehmentävä luksus kasvivoi. Sen vahamaisen pinnan ansiosta se kosteutta ihoa, eikä ihosta pääse haihtumaan niin helposti kosteutta. Se hoitaa myös kuivaa ja vaurioitunutta hiusta.

Murumuruvoi sisältää paljon hyviä antioksidantteja, jonka takia se sopii hyvin niin ikääntyvälle kun kuivalle iholle. Murumuruvoita sisältävät tuotteet rauhoittavat ihoa, kokeile murumuruvoita herkälle ja ärtyneelle iholle.

Murumuruvoi muistuttaa kostumukseltaan sheavoita mutta on imeytyvyydeltään parempi, vahamaisempi ja kevyempi. Murumuruvoi ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

Murumuruvoi sopii hyvin esimerkiksi voide, emulsio sekä hiustenhoitotuotteisiin.

 

Kasvivoit ovat puhtaasti luonnontuotteita, jotka ovat erotettu tai puristettu kasvin siemenistä tai hedelmistä. Tutuimpia kasvivoita taitaa olla kaakao ja sheavoi.

Kotikosmetiikassa käytettävät voit kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden valmistettavassa tuotteessa olevien raaka-aineiden mukaan.
Kuten kasviöljyjen kohdalla, myös kasvivoiden rasvaisuuden tai kuivuuden tuntuma muodostuu voiden sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista osista.
Lisäksi vahojen ja kasvivoiden kovuus vaikuttaa valmistettavan tuotteen koostumukseen. Kasvivoiden ja vahojen sulamispiste on korkeampi kuin öljyjen ja siksi ne ovat kiinteässä muodossa huoneenlämmössä. Eri vahoilla ja kasvivoilla on eri sulamislämpötilat.

Kasvivoit myydään 50g, 100g, 250g ja 500g Doybageissä. Kasvivoistamme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä voin pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse pakkauskoko g

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Murumuruvoi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down