fbpx

Nature by Ampun lähikurssi omalle porukalle

Alkaen 330,00

Kokoa oma porukka ja tulkaa viettämään innostava kurssi luonnonkosmetiikan parissa. Kurssi sopii kaveri-, polttari-, tyky- ja työporukoille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 18796890 Osastot: ,

Kuvaus

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä Luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman DIY-kosmetiikan valmistuksesta.

Kokoa oma porukka ja tulkaa viettämään innostava Nature by Ampun kurssi valmistaen itse tehtyä kosmetiikkaa. Peruspaketti on suunniteltu 6-8 kurssilaiselle, lisäkurssilaisesta 35€ lisämaksu per henkilö.

Sovitaan kurssiajankohta sähköpostitse [email protected] Kerro viestissäsi vähän toiveistasi kurssin suhteen.
Montako teitä olisi arviolta tulossa? Minä ajankohtana haluaisitte kosmetiikkakurssin järjestettävän, arki-päivänä, arki-iltana vai viikonloppuna?

Kurssilla valmistamme 4 erilaista tuotetta tai erän saippuaa ja shampoopaloja. Ilmoittakaa sähköpostitse mitä tuotteita haluatte valmistaa kurssilla. Vaihtoehtoja on useita.

 • Öljypohjaista voidetta
 • Voidepaloja
 • Huulivoidetta
 • Vegaanista voidetta
 • Vesipohjaista emulsiota
 • Deodoranttia
 • Vaahdotettua vartalovoita
 • Kasvonaamioita
 • Kasvovettä
 • Ihoöljyä
 • Kylpysuolaa

Vaihtoehtoisesti voitte myös valita valmiin paketin 4 aihealueesta: Saippua ja shampoopalat, vesipohjaiset emulsiot, öljypohjaiset voiteet, luonnonkosmetiikka tai eko siivousaineet.

Opetuksen lisäksi saat kurssilta mukaasi hyviä vinkkejä sekä
laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
tietoa eri luonnonkosmetiikan raaka-aineista
kirjalliset perusohjeet ja luonnonkosmetiikan reseptit
Neljä itse valmistettua kosmetiikkatuotetta

Nature by Ampun kurssin pituus on noin 3 tuntia, sisältäen teorian, valmistuksen ja mukavan teehetken.
Nature by Ampun luonnonkosmetiikan kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Jos haluat normaaleista kursseista poikkeavan sisällön, niin räätälöimme juuri sinun porukalle sopivan kurssikokonaisuuden. Järjestä esimerkiksi ikimuistoiset DIY-henkiset polttarit tai vauvakutsut luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle tulevalle morsiamelle tai äidille. Viettäkää uniikki Tyky-päivä kollegoiden kanssa Sipoon rentouttavissa maalaismaisemissa kanoja rapsutellen. Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse [email protected], niin suunnitellaan juuri teille sopiva kurssikokonaisuus! Tulkaa 3 tunnin kurssille tai koko päiväksi. Mahdollisuus myös catering tarjoiluun.

Lisätiedot

Lisäkurssilainen

, , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nature by Ampun lähikurssi omalle porukalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *