fbpx

Nature by Amppu Kevätpaja 22.4. klo 18-21

30,00

Tule yksin tai ystäväsi kanssa valmistamaan Nature by Amppu luonnonkosmetiikkaa itsellesi tai lahjaksi.

Varastossa kivasti

Tuotetunnus (SKU): 19486260 Osastot: ,

Kuvaus

Tule yksin tai ystäväsi kanssa valmistamaan Nature by Amppu luonnonkosmetiikkaa itsellesi tai lahjaksi.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Luonnonkosmetiikan pajapäivänä keskitymme tuotteiden valmistukseen, saat käyttöösi perusohjeet ja ohjaajan opastuksen. Luonnonkosmetiikan pajapäivä sopii parhaiten jo hiukan aiheeseen tutustuneelle, mutta selkeiden ohjeiden ja opastuksen avulla vasta-alkajakin onnistuu varmasti.

Pajapäivänä lauantaina 22.4. klo 18-21 pääset valmistamaan rajattomasti tuotteita.

Pajassa voit valmistaa erilaisia diykosmetiikka tuotteita itsellesi tai vaikka ystäville lahjaksi. Voit itse valita mitä diykosmetiikka tuotteita ja miten paljon niitä valmistat. Saat käyttöösi laajn valikoiman erilaisia kasvis öljyjä, vahoja ja voita sekä eteerisiä öljyjä.

 

Nature by Ampun pajapäivän maksu on puolet normaalista kurssimaksusta, lisäksi maksat tuotteiden valmistus kustannukset.

Valmistamamme jo Nature by Ampun kursseilla tutuiksi tulleita öljypohjaisia voiteita, vartalovoita ja voidepaloja. Lisäksi valmistamme erilaisia ja värisiä huulivoiteita, savinaamioita, kylpysuolaa sekä seerumeita tai partaöljyä. Valmistettavien tuotteiden hinnat vaihtelevat 3-6€ välillä.

Perusreseptiä voi muunnella oman mielensä mukaan. Esimerkiksi erilaisilla eteerisillä öljyillä voit muunnella voiteen tuoksua ja aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Vahana käytämme lähitilan mehiläisvahaa, mutta kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia voiteita. Käytämme kaakao-, shea- ja mangovoita.

Luonnonkosmetiikan pajapäivänä saat:

  • laajan valikoiman raaka-aineita käyttöösi

  • valmistaa niin paljon diytuotteita, kun haluat

  • kirjalliset perusohjeet useasta eri luonnonkosmetiikan tuotteesta

  • Ihania diytuotteita itsellesi ja ystävillesi

Nature by Ampun luonnonkosmetiikka pajan pituus on noin 3h tuntia. 

Pajan yhteydessä voit ostaa kotiin käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.