fbpx

Joulupaja Sipoossa

Alkaen 0,00

Tuotetunnus (SKU): 19090490 Osasto:

Kuvaus

Tule valmistamaan luonnonkosmetiikkaa itsellesi tai lahjaksi.

Kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Pajapäivänä keskitymme tuotteiden valmistukseen, saat käyttöösi perusohjeet ja ohjaajan opastuksen. Pajapäivä sopii parhaiten jo hiukan aiheeseen tutustuneelle, mutta selkeiden ohjeiden ja opastuksen avulla vasta-alkajakin onnistuu varmasti.

Pajapäivänä pääset valmistamaan rajattomasti tuotteita.

Pajassa voit valmistaa erilaisia kosmetiikka tuotteita itsellesi tai vaikka ystäville joululahjaksi. Voit valita itse mitä tuotteita ja miten paljon niitä valmistat. Saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia kasvis öljyjä, vahoja ja voita sekä eteerisiä öljyjä.

 

Nature by Ampun pajapäivän maksu on puolet normaalista kurssimaksusta, lisäksi maksat tuotteiden valmistus kustannukset.

Valmistamamme jo Nature by Ampun kursseilla tutuiksi tulleita öljypohjaisia voiteita, vartalovoita ja voidepaloja. Lisäksi valmistamme erilaisia ja värisiä huulivoiteita, savinaamioita, kylpysuolaa sekä seerumeita tai partaöljyä. Valmistettavien tuotteiden hinnat vaihtelevat 2-5€ välillä.

Perusreseptiä voi muunnella oman mielensä mukaan. Esimerkiksi erilaisilla eteerisillä öljyillä voit muunnella voiteen tuoksua ja aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Vahana käytämme lähitilan mehiläisvahaa, mutta kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia voiteita. Käytämme kaakao-, shea- ja mangovoita.

Pajapäivänä saat:

  • laajan valikoiman raaka-aineita käyttöösi

  • valmistaa niin paljon tuotteita, kun haluat

  • kirjalliset perusohjeet useasta eri tuotteesta

  • Ihania tuotteita itsellesi ja ystävillesi

Pajan pituus on noin 3 tuntia. 

Kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.