fbpx

Nature by Ampun polttaripaketti

Alkaen 280,00

Viettäkää antoisat polttarit luonnonkosmetiikan parissa, Sipoon maaseudun rauhassa.

Tuotetunnus (SKU): 18796890-1 Osastot: ,

Kuvaus

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä polttareita, tyhy päiviä ja juhlia itse tehdyn kosmetiikan parissa Sipoossa.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman DIY-kosmetiikan valmistuksesta. Kurssinvetäjänä toimii Nature by Ampun Ann-Marie, opetuksen lisäksi saat kurssilta mukaasi hyviä vinkkejä sekä laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi, tietoa eri luonnonkosmetiikan raaka-aineista, kirjalliset perusohjeet ja luonnonkosmetiikan reseptit sekä kaksi itse valmistettua kosmetiikkatuotetta

Tulkaa viettämään innostava polttari, tyhy tai juhla hetki Nature by Ampun kurssiympäristössä valmistaen itse tehtyä kosmetiikkaa. Peruspaketti on suunniteltu max. 8 osallistujalle, lisäkurssilaisesta 25€ lisämaksu.

Sovitaan kurssiajankohta sähköpostitse [email protected] Kerro viestissäsi vähän toiveistasi kurssin suhteen.

  • Montako teitä olisi arviolta tulossa?
  • Minä ajankohtana haluaisitte polttarit järjestettävän; arki-päivänä, arki-iltana vai viikonloppuna? Tai toive tarkasta ajankohdasta.
  • Mahdollinen toive valmistettavista tuotteista.

 

Valmistamme kahta erilaista tuotetta. Lisätuoteet hintaan 3-7€.

  • Voidetta
  • Huulivoidetta
  • Kasvonaamioita
  • Kasvovettä
  • Ihoöljyä
  • Kylpysuolaa

Huom! Kahden tunnin aikana emme ehdi valmistaa saippuaa tai shampoota, mutta Oman porukan kurssilla ehdimme niitä valmistamaan.

Nature by Ampun paketin pituus on noin 2 tuntia, sisältäen puolen tunnin alkuteorian sekä 1,5 tunnin tuotteiden valmistus hetken. Teorian aikana talo tarjoaa kahvit ja teet. Jos haluatte voitte ottaa mukaan omat tarjottavat.

Nature by Ampun luonnonkosmetiikan kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Jos haluatte normaaleista kursseista poikkeavan sisällön, niin räätälöimme juuri sinun porukalle sopivan kurssikokonaisuuden. Järjestä esimerkiksi ikimuistoiset DIY-henkiset polttarit tai vauvakutsut luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle tulevalle morsiamelle tai äidille. Viettäkää uniikki Tyhy-päivä kollegoiden kanssa Sipoon rentouttavissa maalaismaisemissa.

Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse [email protected], niin suunnitellaan juuri teille sopiva kurssikokonaisuus! Tulkaa 2-3 tunnin kurssille tai koko päiväksi.

Lisätiedot

Oman porukan kurssi

, , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nature by Ampun polttaripaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down