fbpx

Riisilesevaha

Alkaen 2,80

Nature by Ampun mehiläisvahaa voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21340030-1-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Riisilesevaha
(Oryza Sativa Bran Cera Wax)

Riisilesevaha on tuotettu riisileseöljyn uuttamis- ja suodatusprosessista. Vahan alkuperämaa on Meksiko.

Riisilesevaha jättää iholle pehmeän ja rasvattoman tunnun. Sen sulamispiste on noin 75 astetta. Riisilese vaha on todella hyvä raaka-aine, koska se kykenee vahvistamaan ja sakeuttamaan formulaatioita samalla, kun ne antavat kiiltävän pinnan. Vahaa käytetään yleisesti emulsion sakeutusaineena, hyytelöimisaineena ja antioksidanttina.

Riisilesevaha voi käyttää kaikissa öljypohjaisissa tuotteissa paksuntajana, kuten voiteissa, emulsioissa, huulipunissa ja aurinkosuojatuotteissa. Se sopii myös voiteissa vegaanisena vaihtoehtona mehiläisvahalle. Vaha tuoksuu miedosti riisille, vaha on myös elintarvikelaatuista. Riisilesevaha on ekologinen raaka-aine, koska se on riisileseöljyn tuotannon sivutuote.

Käyttösuositus voiteissa 20-25%, emulsioissa 5-10%.

Vahat myydään 50, 100g, 250g ja 500g Doybageissä. Vahoistamme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää.

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse pakkauskoko g

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riisilesevaha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *