fbpx
ALE!

Risiiniöljy ERÄ!

Alkaen 7,50

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-2 Osastot: ,

Kuvaus

ERÄ! Risiiniöljy
(Ricinus Communis)

Erä Risiiniöljyä -50%, jonka parasta ennen päiväys on tulossa huhtikuussa 2022. Nyt edullisesti saippuan ja kosmetiikan valmistukseen. Myydään ainoastaan 250ml ja 500ml erissä.

Öljy tyyppi: Perusöljy
Comedogeninen arvo: 1
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu ja puhdistettu
Rasvahappo arvot: Risinoleiinihappo 89,5%, Linolihappo 4,2%, Öljyhappo 3%, Palmitiinihappo 1%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 1%, Alfalinoleiinihappo 

Risiiniöljy on risiinikasvista tuotettu öljy, jota ei voi mitenkään verrata toisiin kosmeettisiin öljyihin. Risiiniöljy on paksu ja tahmea öljy, joka ei imeydy kovin herkästi vaan jättää iholle/hiuksiin kosteuttavan pinnan. Risiiniöljy sisältää jopa 90% risiinihappoa. Se on antiseptinen, se rauhoittaa ja kirkastaa ihoa ja hiuksia.

Se on hyvä öljy hiusten ja parran hoidossa, koska sitoo kosteutta hiuksiin ja vähentää hilsettä. Risiiniöljyä ei pidä käyttää ainoana öljynä, se kannattaa sekoitettaa aina johonkin muuhun öljyyn. Käytä risiiniöljyä maksimissaan 20% ihon hoito tuotteissa.

Risiiniöljyn alkuperämaa on Intia. Öljy on kylmä puristettu, puhdistettu ja tuoksuton.

Risiiniöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. hiustenhoitotuotteet, saippuat, huulivoiteet.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30,50 ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risiiniöljy ERÄ!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *