fbpx

Saippuan koristelu -lähikurssi Sipoossa

Alkaen 60,00

Nature by Ampun saippuan koristelu -kurssilla saat valmistaa oman saippuareseptin ja opit erilaisia koristelutekniikoita.

Tuotetunnus (SKU): 18684184-1 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Saippuan Koristelun -kurssille

Saippuan koristelu -kurssi on suunniteltu jo saippuan perusteisiin tutustuneille. Jatko kurssilla keskitymme saippuan koristelu tekniikoihin, värjäykseen sekä oman reseptin suunnitteluun. Jos et ole ennen valmistanut saippuaa suosittelen ensin käymään Saippua -kurssin.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta.

Palasaippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Nature by Ampun kurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä, eli lipeästä. Lisäksi käytämme yksityiskohtien valmistamiseen valmista saippuamassaa.

Jatko kurssilla pääset valmistamaan oman saippuareseptin ja oppimaan useita erilaisia koristelutekniikoita.

Saippuan värjäämiseen käytämme yrttejä, mausteita, mica ja oksidi värejä. Värit ja tuoksut tulevat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Kurssilla voit tehdä tuoksuvaa saippuaa eteeristen öljyjen avulla. Eteeriset öljyt eivät kuulu kurssihintaan, mutta voit ostaa ne erikseen kurssipaikalta.

Usein jopa atooppisesta ihosta kärsivät voivat käyttää näitä itsetehtyjä hellävaraisia saippuoita. Jos kärsit hilseilevästä ja kuivasta ihosta, jätä teollisesti valmistetut suihkusaippuat kaupan hyllylle ja siirry itsetehtyyn palasaippuaan.

Nature by Amppu Saippuan koristelu saat opetuksen lisäksi:

 • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • hyviä vinkkejä itse tehdyn saippuan valmistukseen
 • kirjalliset perusohjeet ja paljon tietoa erilaisista koristelu tekniikoista
 • opit eri öljyjen ja rasvojen käytöstä saippuoissa
 • valmiiksi katetun pöydän saippuan valmistukseen
 • erilaisia valmiita saippuoita, noin 7 kpl

Voit myös halutessasi ottaa mukaan silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Cup cake saippuoita varten tarvitset silikonisia tai pahvisia kuppikakku muotteja. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse Saippuan jatko -kurssin ajankohta:

pe 24.2. klo 18-21, ke 12.4. klo 18-21, ti 6.6. klo 18-21

3 arviota tuotteelle Saippuan koristelu -lähikurssi Sipoossa

 1. Elli

  Uuden oppiminen ja ikinä ei pety kun tulee kursille. Tulemme jatkossakin.

 2. Vera

  Asiantunteva kurssi ja hyvä fiilis jäi kurssista.

 3. Sonja

  Parasta kurssilla oli perustiedon saaminen ja koristelua.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down