fbpx

Nature by Amppu Shampoopala -lähikurssi Sipoossa

Alkaen 60,00

Nature by Ampun shampoopala lähikurssilla valmistamme shampoopohjaisia shampoopaloja, käyttäen hellävaraisia tensidejä, savia ja yrttejä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 18684184-3 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Shampoopala -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. DIY-kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneille.

Shampoopala -kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia reseptejä sekä suunnittelemaan reseptiin lisättävät yrtit, savet ja muut teho-aineet juuri omille hiuksille ja huispohjalle. Kurssilla valmistamme kaksi erilaista shampoopohjaista shampoopalaa ja nestemäistä hoitoainetta.

 

Shampoo- ja saippuapohjaiset shampoopalat ovat kaksi aivan erilaista tuotetta. Suomessa myytävät shampoopalat ovat suurimmaksi osaksi saippuapohjaisia tuotteita. Shampoopaloissa käytettävien raaka-aineiden valinta vaikuttaa suuresti shampoopalojen pesevyyteen ja mahdolliseen päänahan kutinaan ja hilseilyyn sekä hiusten tahmautumisuuteen.

Shampoopohjainen shampoopala on lähempänä kaupassa myytävää nesteshampoota, mutta ilman silikoneja ja synteettisiä kemikaaleja.  Shampoopohjaisten shampoopalojen pH on lähempänä hiuksen omaa pH:ta, eli 5,5. Shampoopohjaisiin tuotteisiin on helpompi totutella, ne eivät tahmaa.

Saippuapohjainen shampoopala on perinteisellä lipeä-öljy menetelmällä tehty tuote. Saippuapohjaiset shampoopalat ovat hiukan emäksisiä pH 8-9. Saippuapohjaiset shampoopalat  voivat aiheuttavat joillekkin hiusten tahmaamista.

 

 

Nature by Amppu Shampoopala -kurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
  • hyviä vinkkejä itse tehdyn tuotteiden valmistukseen
  • kirjalliset perusohjeet ja reseptit
  • Valmiit tuotteet kotiin vietäväksi

 

Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse Shampoopala -kurssin ajankohta:

Pe 26.2. klo 18-21, La 13.3. klo 13-16, Ma 15.3. klo 18-21, Ke 28.4. klo 18-21, Ke 12.5. klo 18-21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nature by Amppu Shampoopala -lähikurssi Sipoossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *