fbpx

Shampoopala -lähikurssi Sipoossa

(6 tuotearviota)

Alkaen 60,00

Nature by Ampun shampoopala lähikurssilla valmistamme shampoopohjaisia shampoopaloja, käyttäen hellävaraisia tensidejä, savia ja yrttejä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 18684184-3 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Shampoopala -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. DIY-kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneille.

Shampoopala -kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia reseptejä sekä suunnittelemaan reseptiin lisättävät yrtit, savet ja muut teho-aineet. Kurssilla valmistamme kaksi shampoopohjaista shampoopalaa ja nestemäistä hoitoainetta.

 

Shampoo- ja saippuapohjaiset shampoopalat ovat kaksi aivan erilaista tuotetta. Suomessa myytävät shampoopalat ovat suurimmaksi osaksi saippuapohjaisia tuotteita. Shampoopaloissa käytettävien raaka-aineiden valinta vaikuttaa suuresti shampoopalojen pesevyyteen ja mahdolliseen päänahan kutinaan ja hilseilyyn sekä hiusten tahmautumisuuteen.

Shampoopohjainen shampoopala on lähempänä kaupassa myytävää nesteshampoota, mutta ilman silikoneja ja synteettisiä kemikaaleja.  Shampoopohjaisten shampoopalojen pH on lähempänä hiuksen omaa pH:ta, eli 5,5. Shampoopohjaisiin tuotteisiin on helpompi totutella, ne eivät tahmaa.

Saippuapohjainen shampoopala on perinteisellä lipeä-öljy menetelmällä tehty tuote. Saippuapohjaiset shampoopalat ovat hiukan emäksisiä pH 8-9. Saippuapohjaiset shampoopalat  voivat aiheuttavat joillekkin hiusten tahmaamista.

 

 

Nature by Amppu Shampoopala -kurssilla saat opetuksen lisäksi:

 • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • hyviä vinkkejä itse tehdyn tuotteiden valmistukseen
 • kirjalliset perusohjeet ja reseptit
 • Valmiit tuotteet kotiin vietäväksi

 

Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse Shampoopala -kurssin ajankohta:

to 27.1. klo 18-21, la 5.3. klo 12-15, pe 8.4. klo 18-21

6 arviota tuotteelle Shampoopala -lähikurssi Sipoossa

 1. Pauliina

  Ihana kurssi, jossa opin tekemään parasta palashampoota ikinä <3

 2. Katja

  Lämmin kotoisa tunnelma. Osallistujia sopiva määrä.

 3. Helinä

  Paljon raaka-aineita mistä voi valita mieleiset. Ihana kauppa samoissa tiloissa.

 4. Reetta

  Tiedot aineista ja niiden koostumus.

 5. Fatima

  Uuden oppiminen. Ihanaa aina tulla kursseille kun tunnelma on kotoisa.

 6. Katja

  Hyvä ja innostava kurssi. Hoitsikka on jo kovassa käytössä, aivan loistava tuote, saa takkutukankin hyvin selvitettyä ja eikä tahmaa ollenkaan (en ole huuhdellut pois). Valmistetuista shampoista yhtä vasta testattu ja sekin vaikuttaa lupaavalta. Kurssilta sai hyvät valmiudet lähteä tekemään omia kokeiluja ja hyvät kirjalliset ohjeet mukaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *