fbpx

Sinkkioksidi

Alkaen 2,40

Nature by Ampun sinkkioksidia voi käyttää luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21340640-1-1-2-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Sinkkioksidi
(Zinc Oxide)

Sinkkioksidia voidaan käyttää laajasti eri DIY-tuotteissa jota, mm. voiteissa, deodoranteissa, puutereissa, mineraalimeikeissä ja auringonsuoja tuotteissa. Lisäksi sinkkioksidia voidaan käyttää värinä saippuassa.

Hiukkaskoko: 0,8 um (Non-nano)
PH: 6.8 – 7.5

Sinkkioksidi on lievästi antibakteerinen ja ärsyyntynyttä ihoa lievittävä raaka-aine. Sopii hyvin myös vauvojen vaippaihottumaan.
Sinkkioksidia käytetään auringonsuoja tuotteissa koska se heijastaa UV-säteilyä pois iholta.

Sinkkioksidi ei ole vesiliukoinen, joten se kannattaa sekoittaa öljyfaasiin. Suuremmissa määrissä käytettynä voi jättää valkoisen pinnan iholle.

 

Sinkkioksiidia saadaan luonnollisesta mineraalista sinkiittistä.
Myydään 50g ja 100g pakkauksissa.

 

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse pakkauskoko g

, , ,

1 arvio tuotteelle Sinkkioksidi

  1. Janne

    Laadukas tuote, nopea toimitus ja ystävällinen asiakaspalvelu. Käytin deodoranttivoiteen ainesosana. Hyvin toimii.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down