fbpx
ALE!

Sodaliitti

8,00 7,20

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21340300-2-3-1-1-4 Osasto:

Kuvaus

SODALIITTI

Sodaliitti on ymmärryksen ja kommunikaation kivi. Se auttaa luottamaan omaan intuitioon ja nostamaan henkistä tietoisuutta. Sodaliitti auttaa kantajaansa ilmaisemaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Sopiva kristalli opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille, jotka haluavat ymmärtää syvällisemmin filosofisia periaatteita ja ilmaista ne selkeästi.

Sodaliitti rohkaisee kantajaansa luottamaan itseensä ja omiin taitoihin. Sen sanotaan auttavan kantajaansa rauhoittumaan stressaavissa tilanteissa.

 

Chakra: Kurkku, kolmas silmä
Alkuperämaa:
Kiven kovuus: 5,5 - 6
Väri: Tumman sini-valkoinen
Koko: Raakakivi XL

Kivien kokotaulukko:

XS 10-15 mm
S 15–20 mm
M 20–30 mm
L 30–40 mm
XL 40-50 mm
XXL <50 mm

 

Kristallit imevät itseensä energiaa, niin positiivista kuin negatiivista. Ostamasi tai saamasi kristalli kantaa mukanaan kaikkien sitä koskeneiden energiaa ja sen paikan energiaa missä se on ollut. Kristallit tarvitsevat säännöllistä puhdistamista.

Nature by Ampun myymät kristallit hankitaan vain luetettavilta toimittajilta. Toimittajamme vierailee mahdollisuuksien mukaan kaivoksilla ja pyrkii takaamaan, että kaivostyössä ei esiinny epäeettisyyttä tai hyväksikäyttöä. Toimittajamme on valinnut yhteistyökumppanit luettavuuden perusteella. Toimittajamme kunnioittaa ympäristöä ja pyrkii suojelemaan sitä minimoimalla kaivostoiminnan vaikutuksia ympäristöön.

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä. Myyntierä 1kpl.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan. Kuvauksesta selviää kiven koko ja väri.

 

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse kristallin koko

Raakakivi XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sodaliitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down