fbpx

Nature by Amppu Syysloman pajapäivä

35,00

Tule yksin tai ystäväsi kanssa valmistamaan Nature by Amppu luonnonkosmetiikkaa itsellesi tai lahjaksi.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 19289388-1 Osastot: ,

Kuvaus

Syysloman pajapäivä lauantaina 17.10. 

Tule yksin tai ystäväsi kanssa valmistamaan Nature by Amppu luonnonkosmetiikkaa itsellesi tai lahjaksi.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Luonnonkosmetiikan pajapäivänä keskitymme tuotteiden valmistukseen, saat käyttöösi perusohjeet ja ohjaajan opastuksen. Luonnonkosmetiikan pajapäivä sopii parhaiten jo hiukan aiheeseen tutustuneelle, mutta selkeiden ohjeiden ja opastuksen avulla vasta-alkajakin onnistuu varmasti.

Syysloman pajapäivä lauantaina 17.10. klo 12-15.30 tutustumme pääasiassa tuotteiden valmistukseen, jos haluat oppia enemmän raaka-aineista tai reseptien suunnittelusta, suosittelen ensin osallistumaan normaaleille lähikursseille tai verkkokursseille.

Pajassa voit valmistaa erilaisia DIY-kosmetiikka tuotteita itsellesi tai vaikka ystäville lahjaksi. Voit itse valita mitä tuotteita ja miten paljon niitä valmistat. Saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia kasviöljyjä, vahoja ja voita sekä eteerisiä öljyjä.

Valmistamamme jo Nature by Ampun kursseilla tutuiksi tulleita öljypohjaisia voiteita, vartalovoita ja voidepaloja. Lisäksi valmistamme erilaisia ja värisiä huulivoiteita, savinaamioita, kylpysuolaa sekä iho- tai partaöljyä. Valmistettavien tuotteiden hinnat vaihtelevat 3-6€ välillä.

Perusreseptiä voi muunnella oman mielensä mukaan. Esimerkiksi erilaisilla eteerisillä öljyillä voit muunnella voiteen tuoksua ja aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Vahana käytämme lähitilan mehiläisvahaa, mutta kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia voiteita kandelilla ja karnauba vahasta. Käytämme myös kaakao-, shea- ja mangovoita.

 

Luonnonkosmetiikan pajapäivänä saat:

  • laajan valikoiman raaka-aineita käyttöösi
  • valmistaa niin paljon tuotteita, kun haluat
  • kirjalliset perusohjeet useasta eri luonnonkosmetiikan tuotteesta
  • Ihania luonnonkosmetiikan tuotteita itsellesi ja ystävillesi

 

Nature by Ampun luonnonkosmetiikka pajan pituus on noin 3h tuntia. 

Pajan yhteydessä voit ostaa kotiin käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita.

Meillä käy pankkikortti.