fbpx

Villiyrtti ja -kosmetiikkaa Sipoossa 31.8.2019

75,00

Kurssi järjestetään Sipoossa la 31.8.2019 klo 11-14

Varastossa kivasti

Tuotetunnus (SKU): 19081165 Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa Sipooseen tutustumaan villiyrttejen mielenkiintoiseen maailmaan.

Lähdemme tutustumaan Linnanpellon villiyrttitarjontaan Anninan johdolla, jonka jälkeen nautimme pienen lounaan tarjolla olevista villiyrteistä. Lopuksi valmistamme kasveista emulsioita ja villiyrttisaippuaa Ampun ja Anniinan opastuksella.

Villiyrttejä ja -kosmetiikkaa -kurssi järjestetään Näsiksen yli 120 vuotta vanhalla tilalla, maaseudun rauhassa. Kurssipaikalle ajaa Helsingistä noin 30 minuuttia ja paikalle pääsee joko omalla autolla tai bussilla, joka pysähtyy aivan kurssipaikan viereen. Suuri osa kurssilla käytettävistä villiyrteistä on poimittu talon pihapiiristä ja lähimaastosta. Kodinomainen kurssipaikka luo kursseille rennon ja lämpimän tunnelman. Kurssipaikalla on koiria, kissoja sekä kanoja ja kaneja.

Villiyrttejä ja -kosmetiikkaa -kurssi lauantaina 31.8.2019 klo 11 - 14.

Kurssipaikan osoite: Pornaistentie 411, Sipoo 

Hinta sisältää villiyrttikurssin, kevyen lounaan, opastuksen luonnonkosmetiikan saloihin, raaka-aineet, tarvikkeet ja rasiat valmiille tuotteille. Valmistamme villiyrttisaippuaa sekä yrttiemulsioita. 

Kurssin ohjaajina toimivat villiyrtteihin ja luonnonkosmetiikkaan perehtynyt Luonnosta arkeen yrityksen Annina Peltonen sekä luonnonkosmetiikan yrittäjä Nature by Ampun Ann-Marie Hagman.

Luonto-ohjaaja Annina on toiminut villiyrttien ja itsetehdyn kosmetiikan parissa jo teini-ikäisestä saakka ja vuonna 2017 perustettu toiminimi Luonnosta arkeen tarjoaa villiyrttiluentoja, -retkiä ja kosmetiikanvalmistuskursseja.

Ann-Marie eli Amppu on harrastanut luonnonkosmetiikkaa noin 15 vuotta ja aloittanut oman yrityksensä vuoden alusta. Nature by Amppu tarjoaa erilaisia kursseja yrityksille ja yksityisille sekä muu paikanpäällä kosmetiikan raaka-aineita. 

Kurssille mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Pukeudu kurssille sään mukaisesti!

Kurssipaikan voi peruuttaa sähköpostitse maksutta 14 päivää ennen kurssia, jolloin palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Alle 14 päivää ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti palauta kurssimaksuja, poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja kurssista [email protected] tai [email protected] 

Saat vielä tarkemmat tiedot ja aikataulut noin 1 viikkoa ennen kurssia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villiyrtti ja -kosmetiikkaa Sipoossa 31.8.2019”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down