fbpx

UUSI SISÄLTÖ! Nature by Amppu Yrttivoide -lähikurssi Sipoossa

(5 tuotearviota)

Alkaen 60,00

Nature by Ampun voidekurssilla opit valmistamaan öljypohjaisia voiteita ja voidepaloja. Tule mukaan luonnonkosmetiikan hauskaan maailmaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 18684274 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Voide lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Luonnonkosmetiikan kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneille.

Itsetehdyn voiteen valmistus luonnonöljyistä ja -vahoista on ekologista ja hauskaa.

Nature by Ampun itsetehdyt voiteet ovat erityisesti atooppisen ja kuivan ihon pelastus, mutta ne sopivat loistavasti myös muille ihotyypeille.
Nature by Ampun voidekurssilla opit valmistamaan öljypohjaisia voiteita ja voidepalan/meikinpuhdistuspalan. Perusreseptiä voi muunnella oman mielensä mukaan. Esimerkiksi erilaisilla eteerisillä öljyillä voit muunnella voiteen tuoksua ja aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Vahana käytämme lähitilan mehiläisvahaa, mutta Nature by Ampun voidekurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia voiteita. Nature by Ampun kurssilla saat myös tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.

Yrttivoide kurssilla tutustumme myös yrttien hoitavaan maailmaan. Kurssilla opettelemme uutamme suomalaisia villi ja puutarhayrttejä kasviöljyihin. Kurssilla saat tietoa yrttien keruusta, kuivauksesta ja uuttamisesta. Kurssilla saat alkusysäyksen yrttien kiehtovaan maailmaan, kurssi painottuu pääasiassa kosmeettisten tuotteiden raaka-aineisiin ja valmistamiseen.

 

Nature by Ampun yrttivoidekurssilla saat tietoa yrteistä, kasviöljyistä ja vahoista sekä niiden ominaisuuksista ja käytöstä kosmetiikassa.

 

Nature by Ampun voidekurssilla saat opetuksen lisäksi:

 • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • hyviä vinkkejä öljypohjaisten voiteiden valmistuksesta
 • tietoa suomalaisista villi ja puutarhayrteistä
 • kirjalliset perusohjeet sekä Nature by Ampun reseptit
 • neljä itsetehtyä luonnonkosmetiikka tuotetta

Kurssin pituus on 3h tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä kosmetiikan valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun voidekurssilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun voidekurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse voidekurssin ajankohta:

Ma 25.1. klo 17.30-20.30, Ti 9.2. klo 18-21, La 6.3. klo 11-14, Ti 16.3. klo 18-21, Ma 19.4. klo 18-21, To 29.4. klo 18-21, Ke 19.5. klo 18-21

5 arviota tuotteelle UUSI SISÄLTÖ! Nature by Amppu Yrttivoide -lähikurssi Sipoossa

 1. Sassa

  Tilat kauniit ja kivan isot.
  Kivan paljon sai vinkkejä, jatkoa ajatellen ja tuotteiden tekemiseen. Oli hyvin aikaa tehdä.

 2. Athene

  Kurssen var väldigt informativ och lärande överhuvudtaget inom konsmetikindutsrin.

 3. Riina

  Kurssilla oli parasta yhdessä tekeminen. Ihana kurssipaikka.<3
  Kannattaa ajaa kauempaakin. Osaava ja välitön opettaja.

 4. Anne

  Rento tekeminen, kiirreettömyys ja ihana miljöö.

 5. Riikka

  Tosi kiva kurssi, jossa saa tehdä itselleen mieluisia voiteita. Ihanaa tietää tasan tarkkaan, mitä ihollensa laittaa. Miellyttävä ympäristö ja hyvä ja mukava opettaja, suosittelen 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *