fbpx

Nature by Amppu – Mistä kaikki alkoi?

Nature by Amppu on verkkokauppana toimiva, luonnonkosmetiikan kursseja järjestävä yritys. 

Henkilökohtainen altistuminen huonolle sisäilmalle ja homeille ajoi minut suureen elämäntaparemonttiin. Ruokavalion muutoksella, kemikaalien minimoimisella sekä terveiden työskentelytilojen avulla aloin parantua. Siitä lähti ajatus omasta yrityksestä, niin syntyi Nature by Amppu. Yrityksen tilat sijaitsevat kotonani Sipoossa Linnanpellon kylässä.

Itsetehtyä kosmetiikkaa olen tehnyt jo kymmenisen vuotta. Osallistuin ensin tuttavani pitämälle saippua ja voide -kurssille. Vähitellen aloin opettamaan pienryhmiä kansalaisopistolla.

Kosmetiikan valmistamisen oppini olen saanut itse tutkimalla ja lukemalla alan julkaisuja ja kerryttämällä tietoa vuosien varrella.
Olen lukenut paljon tietoa alasta niin suomalaisilta kun ulkomaisilta sivustoilta. Tulevaisuuden toiveena onkin estenomi tutkinto.

Miksi tehdä kosmetiikka itse? Pystyt vaikuttamaan siihen mitä levität ihollesi ja millä peseydyt. 

”Normaalit” ihon hoitotuotteet voivat sisältää kymmeniä eri kemikaaleja. Pahinta on että INCI listan sisältö on käsittämätöntä luettavaa. Itsetehty saippua ei vaan pese ihoa, vaan se hoitaa ja hellii hipiää. Itsetehtyjen voiteiden ja emulsioiden ainesosat ovat juuri sinun ihollesi valittuja. Lisäksi valmistusprosessi ja uusien ainesosien kokeileminen on hauskaa puuhaa. Tule mukaan kurssille oppimaan uusia taitoja!

Luonto ja luonnollisuus on minulle tärkeää!

Liikun paljon luonnossa ja pidän kasvien ja yrttien keräämisestä. Joillakin kursseilla hyödynnämmekin luonnon omaa apteekkia. Yritykseni pyrkii toiminnassaan vähentämään kertyvää roskaa ja valitsemaan toimittajat huolella.

Nature by Ampun kurssitilat sijaitsevat Näsiksen tilalla, Sipoossa.

Kurssitilat sijaitsevat 1898 rakennetussa maalaistalon salissa. Linnanpellon kylän ympäristö on maalaisidyllinen, silti hyvien kulkuyhteyksien varrella. 15km Keravalta ja Korsosta sekä 25km Porvoosta ja 40km Helsingistä. Lue lisää kurssitiloista täältä.

Verkkokursseilla voit opiskella missä päin Suomea tahansa. Tilatessasi verkkoskurssin avautuvat kaikki materiaalit sinulle heti, voit opiskella milloin sinulle sopii. Raaka-ainepaketin saat tilattua helposti kotiin. Verkkokurssin video ja kirjalliset materiaalit ovat käytössäsi 1 vuoden ostopäivästä.

Onnistumisen iloa ja mahtavia uusia ideoita kaikille!