fbpx

Nature by Ampun lähi- ja verkkokursseilla opit valmistamaan itse kosmetiikkaa.

Nature by Ampun kursseilta saat tietoa ja taitoa luonnonmukaisen kosmetiikan raaka-aineista ja valmistuksesta. Niin lähi- kun verkkokursseilla opit erilaisista luonnollisista raaka-aineista, niiden toimivuudesta ihonhoidossa sekä reseptiikasta.

Nature by Ampun lähikurssit järjestetään Näsiksen yli 120 vuotta vanhalla tilalla. Suuri osa kurssilla käytettävistä yrteistä on poimittu talon puutarhasta ja pihapiiristä. Kodinomainen kurssipaikka luo kursseille rennon ja lämpimän tunnelman. Lähikurssit järjestetään pääasiassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, kurssi ajankohdat löydät jokaisen kurssin kohdalta. Oman porukan kurssejen aikataulut sovitaan teidän ryhmälle sopiviksi.

Nature by Ampun kursseilla:

  • Saat monipuolisesti tietoa kosmetiikan raaka-aineista
  • Saat vinkkejä helppoon ja luonnolliseen ihonhoitoon
  • Saat vinkkejä erilaisten tuotteiden valmistuksesta
  • Saat mukaan kotiin kirjalliset perusohjeet sekä Nature by Ampun reseptit
  • Opit valmistamaan itsetehtyä luonnonkosmetiikkaa opettajan avustuksella
  • Saat mukaan kotiisi kurssiaiheen mukaisia tuotteita

Nature by Ampun kurssit sopivat sekä ensikertalaisille, että jo aiheeseen ennestään tutustuneille. 

KURSSIT

Lähikurssit
Pajat
Verkkokurssit

Lähikurssit Sipoossa

Lähikurssit järjestetään pääasiassa Sipoossa, Näsiksen tilalla. Kurssille ilmoittaudutaan mukaan ostamalla paikka verkkokaupasta. Kurssille osallistuminen on sitova. Kurssipaikan voi halutessaan siirtää eteenpäin toiselle henkilölle.
Äkillisissä sairastapauksissa voimme sopia uudesta kurssiajankohdasta. Kurssipaikan peruutus on tehtävä viimeistään 7vrk ennen kurssin alkamista, jonka jälkeen emme ikävä kyllä voi palauttaa kurssimaksua.
Kurssinpitäjä voi peruuttaa kurssin jos osallistujia on liian vähän. Ilmoitamme tästä aina henkilökohtaisesti asiakkaalle.

Näsiksessä asustaa kaiken karvainen porukka koiria, kissoja ja muita eläimiä. Eläimet eivät pääse kurssitiloihin kurssien aikana, mutta allergisten kannattaa huomioida tämä. Lue lisää Kurssipaikasta ja Ajo-ohjeet.
Nature by Ampun verkkokurssit voit opiskella omaan tahtiin. Verkkokurssin materiaalit ovat käytettävissäsi rajattoman ajan. HUOM! Jatkossa pääset käsiksi kurssimateriaaleihin Nature by Ampun verkkosivun yläpalkissa olevasta Tilaukseni - kohdasta. Muista rekisteröityä tilauksen yhteydessä.
crossmenuchevron-down