fbpx

Jojobansiemenöljy

(2 tuotearviota)

Alkaen 2,20

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Jojobansiemenöljy, Golden
(Simmondsia Chinensis Seed Oil)

Öljy tyyppi: Teho- ja perusöljy
Comedogeninen arvo: 2
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Käyttösuositus saippuassa: max. 10%

Rasvahappo arvot: Eikoseenihappo 79%, Erukahappo 12%, Linolihappo 0, Öljyhappo 9-10, Palmitiinihappo 0,2%, Palmitoleiinihappo 0,3% -, Steariinihappo 0,3%, Alfalinoleiinihappo

Jojobaöljy on hoitava, antibakteerinen sekä ihon talintuotantoa tasapainoittava raaka-aine. Jojobaöljy on hyvin siedetty öljy, myös allergisten keskuudessa. Jojojaöljy on oikeastaan vaha eikä öljy. Sen mattapintaisten ominaisuuksien takia sitä käytetään paljon kosmetiikan valmistuksessa, mm. voiteissa ja kasvojen puhdistustuotteissa.

Jojobaöljyn alkuperämaa on Israel. Öljy on kylmäpuristettu ja tuoksuton.

Jojobaöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. kasvojen puhdistustuotteet, voiteet, ihoöljyt.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30, 50, 100ml tummissa lasipulloissa ja 250 ja 500ml muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, , , ,

2 arviota tuotteelle Jojobansiemenöljy

  1. Mira

    Tykkään! Aivan loistava tuote!

  2. Elina Jäntti

    Tämä kevyehkö öljy sopii hyvin esim. rasvoittuvalle iholle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.