fbpx

Kookosöljy

Alkaen 2,00

Nature by Ampun kookosöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21427180 Osastot: ,

Kuvaus

Kookosöljy
(Cocos nucifera)

Kookosöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja proteiineja suojaa, hoitaa ja kiinteyttää ihoa ja hiuksia, Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Kookosöljyn sulamispiste on noin 25 astetta.

Vaikka kookosöljy on rasvainen öljy, sillä voi olla ihoa kuivattavia vaikutuksia. Suosi siis kookosöljyä sekoitettuna muihin öljyihin. Osalle ihmisistä ei sovi suoraan iholle, ärsyttää ja tuottaa näppylöitä.

Kookosöljyn alkuperämaa on Filippiinit, Uusia Guinea Papua ja tropiikit.

Kookosöljy sopii hyvin esim. deodorantteihin ja hiusten hoitotuotteisiin. Saippuiossa kookosöljy on lähes korvaamaton. Saippuassa suosittelen käyttämään noin puolet kookosrasvaa ja puolet muita öljyjä.

 

Kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa. Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä.
Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymä kookosöljy on puhdistettua deodorisoitua eli tuoksutonta öljyä. Kookosöljy myydään 100g, 250g ja 500g Doybageissä. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko g

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kookosöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *