fbpx
ALE!

Turmaliini

3,00 2,70

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21340300-2-3-1-3-1-2-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

TURMALIINI

Turmaliini on voimakas parantaja, joka muuntaa negatiivisia ajatuksia positiivisiksi. Turmaliini auttaa kantajaansa ymmärtämään itseään sekä muita. Imee itseensä negatiivisia energioita aurasta ja muokkaa ne käyttökelpoisiksi.

Turmaliini on pietsosähköinen, joka tarkoittaa, että se tuottaa sähköä paineen alla. Sekä pyrosähköinen joka tarkoittaa että se tuottaa sähköä lämmöllä. Sen sanotaan blokkaavan elektromagneettista säteilyä ja poistavan epäpuhtauksia kehosta.

Chakra: Maa
Alkuperämaa:
Kiven kovuus: 7-7,5
Väri: Musta
Koko: Hiottu M

 

Kivien kokotaulukko:

XS 10-15 mm
S 15–20 mm
M 20–30 mm
L 30–40 mm
XL 40-50 mm
XXL < 50 mm

 

Kristallit imevät itseensä energiaa, niin positiivista kuin negatiivista. Ostamasi tai saamasi kristalli kantaa mukanaan kaikkien sitä koskeneiden energiaa ja sen paikan energiaa missä se on ollut. Kristallit tarvitsevat säännöllistä puhdistamista.

Nature by Ampun myymät kristallit hankitaan vain luetettavilta toimittajilta. Toimittajamme vierailee mahdollisuuksien mukaan kaivoksilla ja pyrkii takaamaan, että kaivostyössä ei esiinny epäeettisyyttä tai hyväksikäyttöä. Toimittajamme on valinnut yhteistyökumppanit luettavuuden perusteella. Toimittajamme kunnioittaa ympäristöä ja pyrkii suojelemaan sitä minimoimalla kaivostoiminnan vaikutuksia ympäristöön.

Nature by Ampun kristallit ovat 100% aitoja luonnonkiviä. Myyntierä 1kpl.
Kristallit ovat luonnollisesti uniikkeja niin väritykseltään, muodoltaan sekä kooltaan. Kuvauksesta selviää kiven koko ja väri.

 

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse kristallin koko

Kämmenkivi XL, Hiottu S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turmaliini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down