fbpx

Chiansiemenöljy

Alkaen 2,50

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2-1 Osastot: ,

Kuvaus

Chiansiemenöljy
(Salvia Hispanica Seed Oil)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 3
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu 
Rasvahappo arvot: Linolihappo 18%, Öljyhappo 8% Palmitiinihappo -%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 3%, Alfalinoleiinihappo 60%

Chiansiemenöljy on erityisen hyvä öljy kuivalle iholle mutta myös ikääntyvälle iholle. Se sisältää paljon hyvä rasvahappoja, mm. Omega 3,6 ja 9.

Chiansiemenöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa.  Kokeile Chiansiemenöljyä halkeileville huulile ja auringon kärväyttämälle iholle. Kokeile levittää muutama tippa Chiaa silmänympärysiholle päivittäin ja seuraa muutoksia silmäympärysiholla. Se on helposti imeytyvää ja ei jätä rasvaista tuntua iholle.

Chiansiemenöljy on sekä sisäisesti että ulkoisesti ravitsevaa, sitä käytettiin alun perin superruoan ainesosana, ja se on noussut kosmetiikkamaailman listoille samasta syystä.

Chiansiemenöljy alkuperämaa on Kroatia ja Britannia. Öljy on kylmäpuristettu chiansiemenistä.

Chiansiemenöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. seerumit, voiteet, ihoöljyt.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chiansiemenöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down