fbpx

Eteeriset öljyt - Aloitus paketti 5 x 10ml

23,50

Aloitus paketti sisältää Piparmintun, Appelsiinin, Sitruunan, Männyn ja Laventelin eteeriset öljyt.

Varastossa kivasti

Kuvaus

Aloitus pakettiin kuuluu 5 kpl erilaista eteeristä öljyä.
Piparminttu, Appelsiini, Sitruuna, Mänty ja Laventeli.


Piparminttu (Mentha Piperita)

Piparminttu supistaa, viilentää ja avaa hengitystiet. Sen sanotaan auttavan masennukseen ja uupumukseen sekä parantamaan keskittymiskykyä. Piparmintun sanotaan auttavan päänsärkyyn, vatsavaivoihin ja pahoinvointiin sekä kiihdyttää verenkiertoa kipeissä lihaksissa. Piparminttu on antibakteerinen öljy.

Appelsiini (Citrus sinensis)

Appelsiinin eteerinen öljy sopii erityisesti kuivalle mutta myös rasvaiselle ja akne iholle, jota tarvitsee tasapainoittaa.
Appelsiini on soluja uudistavia ja ihoa virkistäviä ominaisuuksia. Appelsiinilla sanotaan olevan rentouttavia ja stressiä lieventäviä ominaisuuksia. Raikkaan tuoksuinen.

Sitruuna (Citrus Limonum)

Sitruuna on raikas ja monipuolinen eteerinen öljy. Sitruuna on antiseptinen ja verenkieroa vilkastuttava. Sitruuna  on hyvä rasvaisen ihon hoitoon. Se vahvistaa hiuksia ja auttaa hilseilyyn, sopii hyvin hiustenhoito tuotteisiin.

Mänty (Pinus Sylvestris)

Männyn eteerinen öljy on antibakteerinen ja runsaasti antioksidantteja sisältävä metsäinen öljy. Mäntyn sanotaan uudistavan ihosolukkoa, rentouttavan ja parantavan aineenvaihduntaa. Männyn sanotaan auttavan lihaskipuihin ja parantavan iho-ongelmia kuten, psoriaasista, ekseemaa ja muita näppylöitä.

Laventeli (Lavandula Officinalis)

Laventeli sopii monipuolisesti ihon hoitoon, esim. haavat, palohaavat. Laventeli sopii kaikille ihotyypeille. Se on antiseptinen eteerinen öljy joka rauhoittaa, puhdistaa ja tasapainottaa ihoa.
Laventelin sanotaan olevan mieltä rauhoittava ja auttaa nukahtamisessa. Sanotaan myös auttavan päänsäryn hoidossa.

Lue lisää eteerisistä öljyistä yksittäisistä tuotteista, Piparminttu, Appelsiini, Sitruuna, Mänty ja Laventeli.


Eteerisillä öljyillä saat lisättyä DIY-kosmetiikkatuotteisiin tuoksun lisäksi aromaterapeuttisia vaikutuksia. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä diffuuserissa. Käytä kosmetiikassa 100% eteerisiä öljyjä.

Eteeriset öljyt ovat vahvoja ja tiivistettyjä luonnollisia öljyjä. Eteeriset öljyt ovat tuotettu kasvien kukista, lehdistä tai muista kasviosista mm. kylmäpuristamalla, tislaamalla ja höyryttämällä.

Eteerisiä öljyjä tulee annostella varovasti, ja sekoittaa aina kasviöljyyn. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää raakana iholle tai sisäisesti.

Iholle jätettävät tuotteet 0,3-1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Silmänympärysvoiteen max 0,1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Saippuat max 3% eteerisiä öljyjä yhteensä
HUOM! Osalla eteerisistä öljyistä on omat vielä pienemmät käyttösuositukset.

Huom. Sitrus öljyt aiheuttavat valoherkkyyttä iholle, käytä varoen auringossa.
Alle 3-vuotiaille ei suositella eteerisiä öljyjä. Lapsille ja vanhuksille sekä muille herkille henkilöille suositellaan varovaista käyttöä.

Eteeriset öljyt myydään 10ml tummissa lasipulloissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteeriset öljyt - Aloitus paketti 5 x 10ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down