fbpx

Granaattiomenansiemenöljy

Alkaen 4,80

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-2 Osastot: ,

Kuvaus

Granaattiomenansiemenöljy
(Punica granatum)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 1
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu ja puhdistettu
Rasvahappo arvot: Linolihappo 5%, Öljyhappo 4% Palmitiinihappo 26,7%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo -, Alfalinoleiinihappo 10%, Punicic acid (vastaa alfalinoleenihappoa) 70-80% 

Granaattiomenansiemenöljy tehokas öljy kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Se sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja. Granaattiomenan välttämättömät rasvahapot auttavat myös pitämään ihon nuorekkaan, kiinteänä.

Granaattiomenansiemenöljy pystyy uudistamaan, kirkastamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa.  Granaattiomenansiemen öljy on helposti imeytyvää ja ei jätä rasvaista tuntua iholle. Se ei tuki ihoa.

Granaattiomenansiemenöljy alkuperämaa on Turkki. Öljy on kylmäpuristettu granatinomenansiemenistä ja puhdistettu. Comedogeninen arvo 1.

Granaattiomenansiemenöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. seerumit, voiteet, ihoöljyt sekä kiiltoa tuomaan hiustenhoitotuotteissa.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Granaattiomenansiemenöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down