fbpx

Hamppuöljy

Alkaen 5,70

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Hamppuöljy
(Cannabis Sativa
)

Öljy tyyppi: Perusöljy
Comedogeninen arvo: 0
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu, puhdistettu
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Käyttösuositus saippuassa: max. 15%

Rasvahappo arvot: Linolihappo 56%, Öljyhappo 15% Palmitiinihappo 6%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 3%, Alfalinoleiinihappo 10%, , Gammalinoleenihappo 3%, Stearidonihappo 2%

Hamppuöljy rauhoittaa ja hoitaa herkkää ja kuivaa ihoa. Hamppuöljy imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi joten sopii myös rasvaisen ihon hoitoon. Hamppu öljy sisältää gammalinoleenihappoa, Q10 ja muita tärkeitä rasvahappoja. Tämä hamppuöljy ei sisällä huumaavia ainesosia (TCH).

Hamppuöljy on alkuperältään Hollanti ja Kiina. Öljy on puhdistettu ja tuoksuton. Puhdistettu hamppuöljy ei härsikiinny yhtä helposti kuin kylmäpuristettu vihreä hamppu öljy. Myymämme öljy ei siis välttämättä tarvitse jääkaappi säilytystä.

Hamppuöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. voiteet, vartalovoit, saippua.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

1 arvio tuotteelle Hamppuöljy

  1. Sanna

    Hyvälaatuinen hamppuöljy. Olen huomannut hamppuöljyn sopivan hyvin rasvoittuvalle, pintakuivalle iholleni. Se sopii tutkitustikin rasvoittuvalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle eikä tuki ihohuokosia. Itse käytän sitä 2-3 tippaa sekoitettuna rasvattomaan kosteusgeeliin, mutta tapoja on monia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down