fbpx

Hamppuöljy

Alkaen 5,40

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Hamppuöljy (Cannabis Sativa)

Hamppuöljy rauhoittaa ja hoitaa herkkää ja kuivaa ihoa. Hamppuöljy imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi joten sopii myös rasvaisen ihon hoitoon. Hamppu öljy sisältää gammalinoleenihappoa, Q10 ja muita tärkeitä rasvahappoja. Tämä hamppuöljy ei sisällä huumaavia ainesosia (TCH).

Hamppuöljy on alkuperältään Iso Britanniasta. Öljy on kylmä puristettu, puhdistettu ja tuoksuton. Puhdistettu hamppuöljy ei härsikiinny yhtä helposti kuin kylmäpuristettu vihreä hamppu öljy. Myymämme öljy ei siis välttämättä tarvitse jääkaappi säilytystä.

Hamppuöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. voiteet, vartalovoit, saippua.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hamppuöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *