fbpx
ALE!

Kaktusviikunaöljy

4,1029,50
3,6926,55

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Osastot: ,

Kuvaus

Kaktusviikunaöljy
(Opuntia ficus-indica )

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 1-2
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu 
Rasvahappo arvot: Linolihappo 58-80%, Öljyhappo 16-18,3% Palmitiinihappo 11-13,5%, Palmitoleiinihappo 1,8%, Steariinihappo 1,5-2,7%, Alfalinoleiinihappo 2,58%

Kaktusviikunaöljy on kosteuttava tehoöljy. Se sisältää runsaasti antidoksidantteja, K- ja E-vitamiineja. Kaktusviikunaöljy uudistaa, kosteuttaa ja pehmittää ihosolukkoa.
Kaktusviikunaöljy sisältää runsaasti linolihappoa ja palmitiinihappoa. Palmitiinihappoa on ihoa suojaava öljyhappo. Siinä on mukana hieman myös harvinaista palmitoleenihappoa. Palmitoleenihappo on muistuttaa hyvin läheisesti sapieniinihappoa, jota on ihon omassa talissa.

Kaktusviikunaöljy on hyvä öljy kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon.

Kaktusviikunaöljy alkuperämaa on Intia. Öljy on kylmä puristettu katkusviikunan eli opuntian hedelmistä ja se tuoksuu miedon kirpeältä.

Kaktusviikunaöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. seerumit, voiteet, ihoöljyt. Käytä tehostamaan tuotteita, pienikin määrä riittää. Öljy kannattaa säilyttää jääkaapissa ja valoltasuojattuna.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Kaktusviikunaöljy myydään 10ml, 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaktusviikunaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down