fbpx
ALE!

Kirja Outi Lempa - Kotikosmetiikan raaka-aineet ja valmistus

35,00 31,50

Tuhti tietopaketti niin kosmetiikan valmistusta aloittelevalle kun jo aiheeseen perehtyneelle.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%

Kuvaus

Outi Lempa - Kotikosmetiikan raaka-aineet ja valmistus

 

Kotikosmetiikan raaka-aineet ja valmistus on tuhti tietopaketti kotikosmetiikan valmistajille sekä myös kosmetiikan kuluttajille. Se soveltuu käsikirjaksi kosmetiikan raaka-aineita valittaessa.

Outi Lempa kertoo kirjastaan: "Tein tämän kirjan aluksi vain itselleni ja omaan käyttööni. Olin kyllästynyt vain sekoittamaan aineita keskenään ja toivomaan että voide sopisi iholleni. Halusin avata raaka-aineiden maailmaa syvemmin. Miksi teolliset voiteet sisältävät mitä sisältävät, miksi kotikosmetiikan valmistajat käyttävät vain tiettyjä öljyjä tai miksi jokin yrtti tai tehoaine olisi sopiva kosmeettiseen käyttöön. Näihin kysymyksiin halusin löytää vastauksen ja laajentaa tietämystäni raaka-aineista sekä ihonhoidosta. Kirjani auttaa valitsemaan oikean raaka-aineen kulloiseenkin tilanteeseen."

 

Kirjassa on käsitelty mm. yrtit, öljyt, savet, kosmetiikan tehoaineet sekä kotikosmetiikassa käytettävät kemikaalit.

 

”Kotikosmetiikan raaka-aineet ja valmistus” perehdyttää myös kosmetiikan valmistamiseen yksinkertaisilla kotoa löytyvillä välineillä. Kirjassa on kuvattu erityyppisten tuotteiden valmistaminen hyvin yksityiskohtaisesti. Reseptivalikoimassa on mm. salvat, emulsiovoiteet, deodorantit sekä kasvovedet. Ohjeet ovat perusohjeita, joita on helppo muunnella itselleen sopiviksi.

”Kotikosmetiikan raaka-aineet” kirjassa on myös lyhyt kuvaus ihon anatomiasta sekä hoidosta helpottamaan tuotteiden suunnittelua. Ihon rakenteen ymmärtäminen on tärkeää, jos haluaa onnistua voiteen suunnittelussa.

 

Tuhti tietopaketti niin kosmetiikan valmistusta aloittelevalle kun jo aiheeseen perehtyneelle.

 

Kirjailija: Outi Lempa

ISBN-13: 9789528029472

Kustantaja: Books on Demand

Sivumäärä: 340 sivua

Julkaistu: 09.10.2018

1 arvio tuotteelle Kirja Outi Lempa - Kotikosmetiikan raaka-aineet ja valmistus

  1. Pia Miettinen

    Todella paljon tietoa kotikosmetiikan raaka-aineista. Tästä kirjasta voi helposti tarkistaa esim. Sopiiko joku öljy minun iholleni. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down