fbpx

Mica Kulta 10g

3,50

Nature by Ampun micajauhe on hieno mineraalijauhe, jota voidaan käyttää heijastamaan valoa ja luomaan helmiäisvaikutusta iholle.

Varastossa kivasti

Tuotetunnus (SKU): 21427175-1-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Mica Kulta 10g
(Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide)

Kultainen micajauhe on hieno mineraalijauhe, jota voidaan käyttää heijastamaan valoa ja luomaan helmiäisvaikutusta iholle. Tämä tuote yhdistetään tavallisesti titaanidioksidin tai sinkkioksidien kanssa käytettäväksi mineraalimeikeissä sekä muussa kosmetiikassa. Kosmetiikassa käytettynä micajauhe antaa kevyen, pitkäaikaisen vaikutuksen iholla tuntumatta liian raskaalta. Micajauhe on hyväksytty käytettäväksi saippuassa, mineraalikosmetiikassa ja kosmeettisissa emäksissä.

Mineraalijauhepigmentit, kuten oksidit, ultramariinit ja micat, ovat kosmeettisia. Nämä pigmentit louhitaan maasta (epäorgaaninen), käsitellään ja suodatetaan haitallisten epäpuhtauksien, kuten lyijyn tai elohopean, poistamiseksi.

 

INCI: mica, titaanidioksidi, rautaoksidi

Alkuperämaa: Kiina

Keskimääräinen hiukkaskoko: 10-60μ

CI: 77019 - 77891 - 77491

PH-taso: 6,0-9,0 (4% h0)

 

Valmista esimerkiksi jauhemaisia luomivärejä ja poskipunia sekoittamalla eri värisiä micajauheita, titaanioksidia ja arrowjuurijauhetta keskenään.

Kylmäprosessoitu saippua: noin 3-4 tl saippua kilo kohden (Jos lopputulos ei ole tarpeeksi värikäs lisää micajauhetta)

Valmis saippuamassa, kirkas: noin 1 tl saippua kilo kohden

Valmis saippuamassa, valkoinen: noin 2-3 tl saippua kilo kohden

 

Käyttö: Vaa'an käyttöä suositellaan suuremmille erille. Tee pieni testierä, koska jotkut värit ovat epävakaita kylmävesipesussa. Ei käyttörajoituksia määrissä. Huomioi että värikkäitä micajauheita ei kannata jauhaa mortelissa tai myllyssä, koska ne menettävät kiiltonsa.

On hyvä käyttää naamiota, suojalaseja / lasit ja suojavaatteita / esiliina, koska haihtuvien jauheiden kanssa työskentely on sotkuista. Varmista, että työskentelet hyvin ilmastoidussa tilassa

Liukoisuus: Micat ovat luonnollisia väriaineita, eivätkä liukene formulaatioon tai tuotteeseen, johon ne on lisätty. Toisin kuin jotkut nestemäiset värit, ne eivät haalistu.

 

Nature by Ampun mica jauheet myydään 10g pakkauksissa muovipussiin ja doybagiin pakattuna.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mica Kulta 10g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down