fbpx
ALE!

Oksidi Ruskea 10g

4,50 4,05

Nature by Ampun micajauhe on hieno mineraalijauhe, jota voidaan käyttää heijastamaan valoa ja luomaan helmiäisvaikutusta iholle.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21427175-1-1-1-1-1-1-1-1-2-3 Osastot: , ,

Kuvaus

Oksidi Ruskea 10g
(Red Iron Oxide - Yellow Iron Oxide - Black Iron Oxide)

Rautaoksidit ovat todella voimakkaasti värjääviä jauheita, oksidit värjäävät erittäin paljon tehokkaammin kun mica värit. Värjää siis varovasti, lisää väriä pieni määrä kerrallaan.

Vinkki saippuan ja värivoiteiden valmistukseen! Sekoita oksidijauhe ensin pieneen määrään öljyä, väri sekoittautuu tasaisemmin kosmetiikkamassaaan.

Oksidijauhe on hyväksytty käytettäväksi saippuassa, mineraalikosmetiikassa ja kosmeettisissa emäksissä. Mineraalijauhepigmentit, kuten oksidit, ultramariinit ja micat, ovat kosmeettisia. Nämä pigmentit louhitaan maasta (epäorgaaninen), käsitellään ja suodatetaan haitallisten epäpuhtauksien, kuten lyijyn tai elohopean, poistamiseksi.

 

INCI: Red Iron Oxide - Yellow Iron Oxide - Black Iron Oxide

Alkuperämaa: Kiina

Keskimääräinen hiukkaskoko: 0.1-0.7μ

CI: 77491 - 77492 - 77499

Käyttömäärä: Ei rajoituksia

 

Käyttö: Vaa'an käyttöä suositellaan suuremmille erille. Tee pieni testierä, koska jotkut värit ovat epävakaita kylmävesipesussa. Ei käyttörajoituksia määrissä.

On hyvä käyttää naamiota, suojalaseja / lasit ja suojavaatteita / esiliina, koska haihtuvien jauheiden kanssa työskentely on sotkuista. Varmista, että työskentelet hyvin ilmastoidussa tilassa

Liukoisuus: Oksidit ovat luonnollisia väriaineita, eivätkä ne liukene tuotteeseen, johon ne on lisätty. Toisin kuin jotkut nestemäiset värit, ne eivät haalistu.

 

Nature by Ampun mica jauheet myydään 10g pakkauksissa muovipussiin ja doybagiin pakattuna.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oksidi Ruskea 10g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down