fbpx

Nature by Amppu Saippua -lähikurssi Sipoossa

(5 tuotearviota)

Alkaen 60,00

Nature by Ampun saippua ja shampoopala lähikurssilla valmistamme luonnonmukaista saippuaa, käyttäen yrttejä ja mausteita.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 18684184 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Saippua -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. DIY-kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.

Palasaippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Nature by Amppu saippuakurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä.  Saippuan valmistus prosessissa käytetään lipeää. Veden sijasta shampoopaloissa voi käyttää erilaisia yrttihauteita.

Yrttihauteilla voi tuoda lisää luonnonkosmetiikka tuotteeseen hyviä luonnonmukaisia ominaisuuksia.

Valmistuksessa käytämme yrttejä ja mausteita. Värit ja tuoksut tulevat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Nature by Ampun saippuat ovat lähes tuoksuttomia ja sopivat tuoksu yliherkille sekä herkkä ihoisille.

Usein jopa atooppisesta ihosta kärsivät voivat käyttää näitä itsetehtyjä hellävaraisia saippuoita. Jos kärsit hilseilevästä ja kuivasta ihosta, jätä teollisesti valmistetut suihkusaippuat kaupan hyllylle ja siirry itsetehtyyn palasaippuaan.

Itsetehdyssä saippuassa ei ole ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Kurssilla on mahdollista tehdä myös saippuapohjaisia shampoopaloja. Shampoopala on saippuan näköinen, kiinteä shampoo. Shampoopalat eivät eroa kovinkaan paljoa palasaippuoista, mutta osa shampoopaloissa käytettävistä raaka-aineista sopivat erityisen hyvin hiusten ja päänahan hoitoon. Shampoopohjaisille eli tensidi pohjaisille shampoopaloille on oma kurssinsa, lue lisää shampoopala kurssista.

Shampoopohjainen shampoopala on lähempänä kaupassa myytävää nesteshampoota, mutta ilman silikoneja ja synteettisiä kemikaaleja. Shampoopohjaisten shampoopalojen pH on lähempänä hiuksen omaa pH:ta, eli 5,5. Shampoopohjaisiin tuotteisiin on helpompi totutella, ne eivät tahmaa.

Saippuapohjainen shampoopala on perinteisellä lipeä-öljy menetelmällä tehty tuote. Saippuapohjaiset shampoopalat ovat hiukan emäksisiä pH 8-9. Saippuapohjaiset shampoopalat voivat aiheuttavat joillekkin hiusten tahmaamista.

 

Nature by Amppu Saippuakurssilla saat opetuksen lisäksi:

 • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • hyviä vinkkejä itse tehdyn saippuan valmistukseen
 • kirjalliset perusohjeet ja reseptit
 • Kahta erilaista saippuaa
 • noin 10 palaa itsetehtyä saippuaa

Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat. Huomioithan että saippuoiden tulee kypsyä noin 1kk ennen käyttöä.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse saippuakurssi

La 23.1. klo 11-14, Ma 1.2. klo 18-21, Ti 16.2. klo 18-21, Pe 12.3. klo 18-21, Ke 24.3. 18-21, La 17.4. klo 11-14, Ma 26.4. klo 18-21, La 15.5. klo 18-21, Ti 25.5. klo 18-21

5 arviota tuotteelle Nature by Amppu Saippua -lähikurssi Sipoossa

 1. Päivi

  – Sai tehdä itse
  – Sai paljon saippuaa mukaan
  – Kokemusta ja rohkeutta tekemiseen. Uskaltaa helpommin tehdä itse kotona.

 2. Laura

  Kauniit tilat ja kauniit esillepanot tuotteille. Rento ilmapiiri ja kiva opettaja.

 3. Laura

  Hyvä alkuinfo ja hyvin opastettu kokonaisuus. Tosi kiva koko kurssi!

 4. Helena Merranmaa

  Osallistuin 1. kertaa tällaiselle kurssille. Oli tosi kiva kokemus. Sain paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kivan rennolla tavalla.
  Kiitos!

 5. Jouni Turunen

  Oli taas tosi kiva kurssi, tykkäsin kovasti. Kurssi paikka on myös tosi kiva.
  Opetus, ohjaus ja itse lopputuotteet eli saippuat oli kaikki loistavia.

  Suosittelen lämpimasti, varmasti osallistun jatkossa joihinkin näihin vielä.
  Kiitos!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *