fbpx

Saippua -lähikurssi Sipoossa

Alkaen 60,00

Nature by Ampun saippua -lähikurssilla valmistamme luonnonmukaista saippuaa, käyttäen yrttejä ja mausteita.

Tuotetunnus (SKU): 18684184 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Saippua -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. DIY-kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.

Palasaippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Nature by Amppu saippuakurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä.  Saippuan valmistus prosessissa käytetään lipeää. Veden sijasta shampoopaloissa voi käyttää erilaisia yrttihauteita. Kurssilla valmistamme kahta erilaista saippuaa; voit valita valmistatko käsi- ja vartalosaippuaa, hiussaippuaa tai siivoussaippuaa.

 

Yrttihauteilla voi tuoda lisää luonnonkosmetiikka tuotteeseen hyviä luonnonmukaisia ominaisuuksia.

Valmistuksessa käytämme yrttejä ja mausteita. Värit ja tuoksut tulevat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Nature by Ampun saippuat ovat lähes tuoksuttomia ja sopivat tuoksu yliherkille sekä herkkä ihoisille.

Usein jopa atooppisesta ihosta kärsivät voivat käyttää näitä itsetehtyjä hellävaraisia saippuoita. Jos kärsit hilseilevästä ja kuivasta ihosta, jätä teollisesti valmistetut suihkusaippuat kaupan hyllylle ja siirry itsetehtyyn palasaippuaan.

 

Itsetehdyssä saippuassa ei ole ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Kurssilla on mahdollista tehdä myös saippuapohjaisia shampoopaloja. Shampoopala on saippuan näköinen, kiinteä shampoo. Shampoopalat eivät eroa kovinkaan paljoa palasaippuoista, mutta osa shampoopaloissa käytettävistä raaka-aineista sopivat erityisen hyvin hiusten ja päänahan hoitoon. Shampoopohjaisille eli tensidi pohjaisille shampoopaloille on oma kurssinsa, lue lisää shampoopala kurssista.

Shampoopohjainen shampoopala on lähempänä kaupassa myytävää nesteshampoota, mutta ilman silikoneja ja synteettisiä kemikaaleja. Shampoopohjaisten shampoopalojen pH on lähempänä hiuksen omaa pH:ta, eli 5,5. Shampoopohjaisiin tuotteisiin on helpompi totutella, ne eivät tahmaa.

Saippuapohjainen shampoopala on perinteisellä lipeä-öljy menetelmällä tehty tuote. Saippuapohjaiset shampoopalat ovat hiukan emäksisiä pH 8-9. Saippuapohjaiset shampoopalat voivat aiheuttavat joillekkin hiusten tahmaamista.

 

Siivoussaippua on tehokas tapa siivota ekologisesti.

Kurssilla on mahdollista valmistaa myös siivoussaippuaa. Siivoussaippuaa voi käyttää rasvan, lian ja tahrojen puhdistuksessa.

 

Nature by Amppu saippuakurssilla saat:

 • Opettajan tuen saippuan valmistuksen kaikissa vaiheissa
 • Kaikki tarvittavat raaka-aineet ja työvälineet, ne ovat kurssilla valmiina sinua varten
 • Laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
 • Hyviä vinkkejä itse tehdyn saippuan valmistukseen
 • Kirjalliset perusohjeet ja reseptit
 • Kahta erilaista saippuaa, noin 10 palaa itsetehtyä saippuaa

Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat. Huomioithan että saippuoiden tulee kypsyä noin 1kk ennen käyttöä.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse saippuakurssi

to 26.1. klo 18-21, pe 17.2. klo 18-21, ke 1.3. klo 18-21, la 18.3. klo 12-15, ti 28.3. klo 18-21, ke 26.4. klo 18-21, pe 12.5. klo 18-21, ti 23.5. klo 18-21, la 10.6. klo 12-15, ke 21.6. klo 18-21

23 arviota tuotteelle Saippua -lähikurssi Sipoossa

 1. Luisa uamba-hilden

  Kiva kurssi! Pidin kovasti🥰 , ihana paikka ja opettaja . Kiitos paljon 🙏🏾

 2. Rebecca Svahn

  Iso suositus! Kurssi oli hyvin rakennettu, riittävästi tietoa ja käytännön tekemistä. Opettaja oli erittäin mukava ja avulias. Saippuoita sai mukavasti kurssilta mukaan ja hyvät ohjeet tehdä myöhemmin kotona. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut kurssi!

 3. Riikka Kahila

  Kiva kurssi! Pidin kovasti❤️, ihana paikka ja opettaja❤️kiitos!

 4. Marika

  Aivan mahtava kurssi. Täytti ja ylitti kaikki odotukset. Opetus todella ammattitaitoista, ystävällistä ja aihe huippumielenkiintoinen. Kurssin toteutuspaikan tunnelma on aivan ihana. Haluaisin ehdottomasti tulla tälle kurssille uudestaan tekemään lisää saippuaa. Ja muutkin Ampun luontaiskosmetiikan kurssit kiinnostaa kovasti. Lämpimästi suosittelen kurssia kaikille.
  En malta olla ihastelematta omia valmistamiani saippuoita tuolla keittiön hyllyllä. Aivan ihania ja korkealaatuisia saippuoita saimme tehdä. Iso kiitos Ampulle, että järjestit tällaisen kurssin.

 5. Marika

  Aivan upea kurssi. Täytti ja ylitti kaikki odotukset. Opetus todella ammattitaitoista, ystävällistä ja aihe huippumielenkiintoinen. Kurssin toteutuspaikan tunnelma on aivan ihana. Haluaisin ehdottomasti tulla tälle kurssille uudestaan tekemään lisää saippuaa. Ja muutkin Ampun luontaiskosmetiikan kurssit kiinnostaa kovasti. Lämpimästi suosittelen kurssia kaikille.
  En malta olla ihastelematta omia valmistamiani saippuoita tuolla keittiön hyllyllä. Aivan ihania ja korkealaatuisia saippuoita saimme tehdä. Iso kiitos Ampulle, että järjestit tällaisen kurssin.

 6. Marika

  Aivan upea kurssi. Täytti ja ylitti kaikki odotukset. Opetus todella ammattitaitoista, ystävällistä ja aihe huippumielenkiintoinen. Kurssin toteutuspaikan tunnelma on aivan ihana. Haluaisin ehdottomasti tulla tälle kurssille uudestaan tekemään lisää saippuaa. Ja muutkin Ampun luontaiskosmetiikan kurssit kiinnostaa kovasti. Lämpimästi suosittelen kurssia kaikille.

  En malta olla ihastelematta omia valmistamiani saippuoita tuolla keittiön hyllyllä. Aivan ihania ja korkealaatuisia saippuoita saimme tehdä. Iso kiitos Ampulle, että järjestit tällaisen kurssin.

 7. Marja

  Ihana kurssi! Hyvä ryhmä, erittäin asiantunteva vetäjä ja mahtava miljöö. Kurssilla sai juuri sopivasti varmuutta lipeän käsittelyyn ja paljon ideoita saippuan tekoon myös kotona. Suosittelen lämpimästi!

 8. Kaisa

  Ihana ja innostava kurssi! Todella asiantunteva opettaja. Kurssilta sai rohkeutta lähteä jatkossa tekemään saippuaa itsenäisesti kotona ja kokeilemaan omia reseptejä. Lämmin suositus!

 9. Katri

  Kurssi kokonaisuus oli upea. Kaunis miljöö ja mukava seura tekivät uuden oppimisesta oikean elämyksen.

 10. Janina

  Ihana ope, loistava ilmapiiri, innostava ja ihana kurssi kaikkin puolin.

 11. Ina

  Kodikkaat tilat ja selkeät ohjeet opettajalta.

 12. Virpi

  Hyvä rakenne, teoria ja käytäntö. Selkeä ja koko ajan mentiin johdon mukaisesti eteenpäin. Kiva porukka.

 13. Anu van Liere

  Taas voi lämpimästi suositella! Kurssilta sai hyvän opin lähteä kotona kokeilemaan saippuan tekoa.
  Kiitos Amppu!

 14. Armi

  Selkeä, lyhyt alustus, sitten hommiin! Itse tekeminen oli parasta kurssilla. Olisin toivonut jotain valmiita ohjeita saippuoille esim. Kuivalle iholle, kiharoille hiuksille., Jne. ?

 15. Erica

  Kauniit tilat ja mukava rento opettaja. Oli hauskaa puuhaa! ? Hyvin järjestetty kurssi kaiken kaikkiaan.

 16. Sini

  Selkeät ohjeet ja paljon sovellusmahdollisuuksia.

 17. Salla

  Idyylinen paikka ja oli kivaa lutrailla ainesosista saippuaa. Opettajalla huikea määrä tietoa.

 18. Heidi

  Saippuakurssilla oli selkeät ohjeet, varsinkin "suuremmasta pienempään" ohje. Idyyliset tilat, eläimet plussaa.

 19. Päivi

  - Sai tehdä itse
  - Sai paljon saippuaa mukaan
  - Kokemusta ja rohkeutta tekemiseen. Uskaltaa helpommin tehdä itse kotona.

 20. Laura

  Kauniit tilat ja kauniit esillepanot tuotteille. Rento ilmapiiri ja kiva opettaja.

 21. Laura

  Hyvä alkuinfo ja hyvin opastettu kokonaisuus. Tosi kiva koko kurssi!

 22. Helena Merranmaa

  Osallistuin 1. kertaa tällaiselle kurssille. Oli tosi kiva kokemus. Sain paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä kivan rennolla tavalla.
  Kiitos!

 23. Jouni Turunen

  Oli taas tosi kiva kurssi, tykkäsin kovasti. Kurssi paikka on myös tosi kiva.
  Opetus, ohjaus ja itse lopputuotteet eli saippuat oli kaikki loistavia.

  Suosittelen lämpimasti, varmasti osallistun jatkossa joihinkin näihin vielä.
  Kiitos!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down