fbpx

SCI – Sodium Cocoyl Isethionate

Alkaen 4,50

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)

Myymämme SCI eli Sodium Cocoyl Isethionate on valkoisessa, hienossa jauhe muodossa oleva anioninen tensidi . SCI on yksi markkinoiden lempeimmistä pinta-aktiivisista aineista, joka on valmistettu uusiutuvista kookosrasvahapoista ja täysin biohajoava. SCI omaa erinomaisen vaaahtoavuuden.

SCI eli Sodium Cocoyl Isethionatea käytetään saippuattomissa pesuaineissa, kiinteissä shampoopaloissa, kylpytuotteissa, nestesaippuoissa sekä miedoissa kasvon puhdistusaineissa.

Käyttösuositus jopa 60% saakka. Annostele jauhetta varovasti ja käytä kasvosuojaa. Jauhe pölyää herkästi.
Aktivisuuspitoisuus 80%. Säilytetään kuivassa ja huoneen lämmössä.

Lue lisää SCI blogista.

Lisätiedot

Valitse pakkauskoko g

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SCI – Sodium Cocoyl Isethionate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *