fbpx

Mangovoi

Alkaen 2,30

Nature by Ampun kasvivoita voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21339985-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Mangovoi
(Mangifera indica)

Comedogeninen arvo: 2
Öljyn tuotantotapa: puristettu ja puhdistettu
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Käyttösuositus saippuassa: max. 15%

Rasvahappo arvot: Linolihappo 5%, Öljyhappo 40-50% Palmitiinihappo 11-17%, Palmitoleiinihappo 1,8%, Steariinihappo 40-50%, Alfalinoleiinihappo -

Mangovoi on mangon siemenen sisuksesta tuotettua voita. Kosteuttaa, antaa elastaania ja pehmentää ihoa.  Sisältää runsaasti rasvahappoja, steariinihappoja, Omega 9 sekä E- vitamiinia.

Mangovoin alkuperämaa on Intia tai Italia. Voi on puhdistettua ja tuoksutonta.

Mangovoi sopii mainiosti erilaisiin vartalovoihin, huulivoiteisiin ja hiustenhoito tuotteisiin.

 

Kasvivoit ovat puhtaasti luonnontuotteita, jotka ovat erotettu tai puristettu kasvin siemenistä tai hedelmistä. Tutuimpia kasvivoita taitaa olla kaakao ja sheavoi.

Kotikosmetiikassa käytettävät voit kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden valmistettavassa tuotteessa olevien raaka-aineiden mukaan.
Kuten kasviöljyjen kohdalla, myös kasvivoiden rasvaisuuden tai kuivuuden tuntuma muodostuu voiden sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista osista.
Lisäksi vahojen ja kasvivoiden kovuus vaikuttaa valmistettavan tuotteen koostumukseen. Kasvivoiden ja vahojen sulamispiste on korkeampi kuin öljyjen ja siksi ne ovat kiinteässä muodossa huoneenlämmössä. Eri vahoilla ja kasvivoilla on eri sulamislämpötilat.

Kasvivoit myydään 50g, 100g, 250g ja 500g Doybageissä. Kasvivoistamme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä voin pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse pakkauskoko g

, , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mangovoi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down