fbpx
ALE!

Sheavoi (Puhdistettu)

2,2012,60
1,9811,34

Nature by Ampun kasvivoita voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21339985-1-3 Osastot: ,

Kuvaus

Sheavoi, puhdistettu
(Butyrospermum Parkii)

Comedogeninen arvo: 0
Alkuperämaa: Burkina Faso

Tuotantotapa: puhdistettu
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Käyttösuositus saippuassa: max. 15%
Sulamispiste: 31-38 astetta

Rasvahappo arvot: Linolihappo 6-10%, Öljyhappo 37- 62%, Palmitiinihappo 3-8%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 25-50%, Alfalinoleiinihappo

 

Sheavoi on shea- eli voipuun pähkinästä valmistettu kasvivoi, joka tuoksuu mausteisen pähkinäiseltä. Sheavoin sulamispiste on noin 35-40 astetta.

Sheavoi sisältää erinomaisia rasvahappoja, E-vitamiinia ja luontaista steariinihappoa. Se hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta. Voi aiheuttaa oireita pähkinäallergisille.

Sheavoin alkuperämaa on Ghana. Voi on raffinoitu, eli puhdistettu. Voi on vaaleaa ja tuoksutonta.

 

Kasvivoit ovat puhtaasti luonnontuotteita, jotka ovat erotettu tai puristettu kasvin siemenistä tai hedelmistä. Tutuimpia kasvivoita taitaa olla kaakao ja sheavoi.

Kotikosmetiikassa käytettävät voit kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden valmistettavassa tuotteessa olevien raaka-aineiden mukaan.
Kuten kasviöljyjen kohdalla, myös kasvivoiden rasvaisuuden tai kuivuuden tuntuma muodostuu voiden sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista osista.
Lisäksi vahojen ja kasvivoiden kovuus vaikuttaa valmistettavan tuotteen koostumukseen. Kasvivoiden ja vahojen sulamispiste on korkeampi kuin öljyjen ja siksi ne ovat kiinteässä muodossa huoneenlämmössä. Eri vahoilla ja kasvivoilla on eri sulamislämpötilat.

Kasvivoit myydään 50g, 100g, 250g ja 500g Doybageissä. Kasvivoistamme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä voin pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 50 g
Valitse pakkauskoko g

, , ,

1 arvio tuotteelle Sheavoi (Puhdistettu)

  1. Mira

    Aivan ihana tuote. Juuri sellaista kuin pitääkin. Toivottavasti saatte sitä pian lisää!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down