fbpx
ALE!

Mica Hopea 10g

4,50 4,05

Nature by Ampun micajauhe on hieno mineraalijauhe, jota voidaan käyttää heijastamaan valoa ja luomaan helmiäisvaikutusta iholle.

Varastossa kivasti

Kaikki tuotteet -10%
Tuotetunnus (SKU): 21427175-1-1-1-1-2 Osastot: , ,

Kuvaus

Mica Hopea 10g
(Mica, Titanium dioxide)

Hopea micajauhe on hieno mineraalijauhe, jota voidaan käyttää heijastamaan valoa ja luomaan helmiäisvaikutusta iholle. Kosmetiikassa käytettynä micajauhe antaa kevyen, pitkäaikaisen vaikutuksen iholla tuntumatta liian raskaalta. Micajauhe on hyväksytty käytettäväksi saippuassa, mineraalikosmetiikassa ja kosmeettisissa emäksissä.

Mineraalijauhepigmentit, kuten oksidit, ultramariinit ja micat, ovat kosmeettisia. Nämä pigmentit louhitaan maasta (epäorgaaninen), käsitellään ja suodatetaan haitallisten epäpuhtauksien, kuten lyijyn tai elohopean, poistamiseksi.

 

INCI: Mica, Titanium dioxide

Alkuperämaa: Kiina

Keskimääräinen hiukkaskoko: 40-200μ

CI: 77019 - 77891

PH-taso: 6,0-9,0 (4% h0)

 

Valmista esimerkiksi jauhemaisia luomivärejä ja poskipunia sekoittamalla eri värisiä micajauheita, titaanioksidia ja arrowjuurijauhetta keskenään.

Kylmäprosessoitu saippua: noin 3-4 tl saippua kilo kohden (Jos lopputulos ei ole tarpeeksi värikäs lisää micajauhetta)

Valmis saippuamassa, kirkas: noin 1 tl saippua kilo kohden

Valmis saippuamassa, valkoinen: noin 2-3 tl saippua kilo kohden

 

Käyttö: Vaa'an käyttöä suositellaan suuremmille erille. Tee pieni testierä, koska jotkut värit ovat epävakaita kylmävesipesussa. Ei käyttörajoituksia määrissä. Huomioi että värikkäitä micajauheita ei kannata jauhaa mortelissa tai myllyssä, koska ne menettävät kiiltonsa.

On hyvä käyttää naamiota, suojalaseja / lasit ja suojavaatteita / esiliina, koska haihtuvien jauheiden kanssa työskentely on sotkuista. Varmista, että työskentelet hyvin ilmastoidussa tilassa

Liukoisuus: Micat ovat luonnollisia väriaineita, eivätkä liukene formulaatioon tai tuotteeseen, johon ne on lisätty. Toisin kuin jotkut nestemäiset värit, ne eivät haalistu.

 

Nature by Ampun mica jauheet myydään 10g pakkauksissa muovipussiin ja doybagiin pakattuna.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mica Hopea 10g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

crossmenuchevron-down