fbpx

Mustaherukansiemen öljy

Alkaen 4,15

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Mustaherukansiemen öljy
(Ribes Nigrum)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 2
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu 
Rasvahappo arvot: Linolihappo 42,7%, Öljyhappo 12,6%, Palmitiinihappo 16%, Palmitoleiinihappo – , Steariinihappo 4%, Alfalinoleiinihappo 13,4%, Gammalinoleenihappo 12,7% , Oktadekatrieenihappo 2,6% 

Mustaherukansiemenöljy sopii kuivalle ja ärtyneelle iholle, se pehmentää, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Sopii myös akneen, ihottuman ja dermatiitin hoitoon. Mustaherukansiemen öljy on hyvä sekoittaa E-vitamiinin kanssa, joka ehkäisee öljyn hapettumista.

Mustaherukansiemenöljyn alkuperämaa on Britannia. Öljy on kylmäpuristettu.

Mustaherukansiemenöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. kasvojen puhdistustuotteet, voiteet, ihoöljyt.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustaherukansiemen öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down