fbpx

Riisileseöljy

Alkaen 3,40

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-2 Osastot: ,

Kuvaus

Riisileseöljy (Oryza sativa)

Riisileseöljy tunnetaan sen miedoista ja pehmentävistä ominaisuuksistaan ​​iholla. Se sisältää antioksidanttia, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja ja auttaa suojaamaan ihoa UV-vaurioilta. Riisileseöljy on ravitseva öljy ja sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.
Riisileseöljy on lähes tuoksuton.

Riisileseöljyn on alkuperältään Italiasta, Kiinasta ja Intiasta.

Riisileseöljyä käytetään usein ikääntymistä estävissä tuotteissa ja silmänhoitotuotteissa, jotka on suunniteltu vähentämään turvotusta ja tummia ympyröitä. Erinomainen raaka-aine ikääntyvälle, kuivalle tai herkälle iholle tarkoitettuihin tuotteisiin sekä vauvojen tuotteisiin.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riisileseöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *