fbpx

Ruusunmarjaöljy

Alkaen 5,50

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-2-2 Osastot: ,

Kuvaus


Ruusunmarjaöljy
(Rosa Canina)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 2
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu 
Rasvahappo arvot: Linolihappo 53,5%, Öljyhappo 18,7%, Palmitiinihappo 5,4%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 0,8%, Alfalinoleiinihappo 21% 

Ruusunmarjaöljy on kevyt, helposti ja syvälle ihoon imeytyvä öljy. Se sopii niin kuivalle ja ikääntyvälle iholle kun rasvaiselle ja akne iholle. Se hoitaa auringon vaurioittamaa ihoa, arpia sekä iän tuomia ryppyjä. Ruusunmarjaöljy sisältää A-vitamiinia joka auttaa iho uusiutumaan ja hoitaa ihon kosteustasapainoa. Ruusunmarjaöljyn sanotaan myös kirkastavan ihon väriä.

Ruusunmarjaöljyn aktiiviset antidoksidantit hidastavat ihon vanhenemista, sen takia öljyä käytettään yleisesti ikääntyvän ihon tuotteissa. Ruusunmarjaöljy sopii myös hiustenhoitotuotteisiin.

Ruusunmarjaöljy on alkuperäisin Bulgariasta ja Chilestä. Öljy on kylmäpuristettu. Öljy on lähes tuoksuton.

Ruusunmarjaöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. öljyseerumit ja voiteet.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30ml, 50ml ja 100ml tummissa lasipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusunmarjaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down