fbpx

Nature by Amppu Saippua ja shampoopala -lähikurssi Sipoossa

Alkaen 60,00

Nature by Ampun saippua ja shampoopala lähikurssilla valmistamme luonnonmukaista saippuaa, käyttäen yrttejä ja mausteita.

  • Ke 28.10. klo 18-21
  • Ke 11.11. klo 18-21
Poista
Tuotetunnus (SKU): 18684184 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Amppu Saippua ja shampoopala -lähikurssille

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun DIY-kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. DIY-kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.

Palasaippuan ja shampoopalojen valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Nature by Amppu saippua ja shampoopalakurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä.  Saippuan valmistus prosessissa käytetään lipeää. Veden sijasta shampoopaloissa voi käyttää erilaisia yrttihauteita.

Yrttihauteilla voi tuoda lisää luonnonkosmetiikka tuotteeseen hyviä luonnonmukaisia ominaisuuksia.

Valmistuksessa käytämme yrttejä ja mausteita. Värit ja tuoksut tulevat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Nature by Ampun saippuat ovat lähes tuoksuttomia ja sopivat tuoksu yliherkille sekä herkkä ihoisille.

Usein jopa atooppisesta ihosta kärsivät voivat käyttää näitä itsetehtyjä hellävaraisia saippuoita. Jos kärsit hilseilevästä ja kuivasta ihosta, jätä teollisesti valmistetut suihkusaippuat kaupan hyllylle ja siirry itsetehtyyn palasaippuaan.

Itsetehdyssä saippuassa ja shampoopaloissa ei ole ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Shampoopala on saippuan näköinen, kiinteä shampoo. Shampoopalat eivät eroa kovinkaan paljoa palasaippuoista, mutta osa shampoopaloissa käytettävistä raaka-aineista sopivat erityisen hyvin hiusten ja päänahan hoitoon. Itsetehty shampoo jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja hellii herkkääkin päänahkaa.

Nature by Amppu Saippua ja shampoopalakurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • laajan valikoiman raaka-aineita kokeiltavaksi
  • hyviä vinkkejä itse tehdyn saippuan valmistukseen
  • kirjalliset perusohjeet ja reseptit
  • noin 10 palaa itsetehtyä saippuaa ja shampoota

Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.

Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme Nature by Ampun kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Lisätiedot

Valitse saippua- ja shampoopala kurssi

Ke 14.10. klo 18-21, Su 18.10. klo 11-14, Ke 28.10. klo 18-21, Ke 11.11. klo 18-21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nature by Amppu Saippua ja shampoopala -lähikurssi Sipoossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *