fbpx

Setyylialkoholi

Alkaen 2,50

Nature by Ampun raaka-aineita voi käyttää luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 21427175-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Setyylialkoholi
(Cetyl alcohol)

 

Setyylialkolia käytetään voiteiden, geelien, hoito- ja kuorinta-aineiden ja emulsioiden paksuntamisessa eli emulgoinnissa. Setyylialkolia käytetään vahan tavoin, mutta sillä on myös muita ominaisuuksia kun vahan kovettavuus. Setyylialkoli tuo luikkautta ja viimeisteltyä tuntumaa tuotteeseen. Käytä voiteissa vahan kanssa tai ilman. Öljyliukoinen setyylialkoholi antaa tuotteelle silkkimäisen tuntuman. Setearyylialkoholi kuuluu rasva-alkoholeihin, mutta ei ole kuivattava alkoholi.

Setyylialkoli on täysin vegaaninen ja on valmistettu palmun ja palmun ydin öljystä. Sulamispiste noin 50 C. Käyttösuositus 1 – 30%.
Käyttämällä setyylialkoholia 30% raaka-aineiden määrästä saat geelimäisiä tuotteita.

 

Nature by Ampun setyylialkoli myydään 100g, 250g ja 500g erissä doybag pussiin pakattuna.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko g

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Setyylialkoholi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *