fbpx

Vadelmansiemenöljy

Alkaen 5,00

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: ,

Kuvaus

Vadelmansiemenöljy
(Rubus Idaeus)

Öljy tyyppi: Tehoöljy
Comedogeninen arvo: 0-1
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu 
Rasvahappo arvot: Linolihappo 63%, Öljyhappo 15%, Palmitiinihappo 2,7%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 1%, Alfalinoleiinihappo 22%

Vadelmansiemenöljy pehmittää, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, koostumuksen on osoitettu vähentävän stressin vaikutuksia ihossa. Se sisältää myös runsaasti alfalinoleenihappoa. Käytetään tyypillisesti laimennettuna (käyttösuositus max. 10%).

Käytetään ihottumien, ekseeman, psoriaasin ja muiden ihovaurioiden hoitoon. Ihanteellinen käytettäväksi kuivalle, väsyneelle, kypsälle ja vaurioituneelle iholle.

Vadelmansiemenöljyn alkuperämaa on Itä Eurooppa. Öljy on kylmäpuristettu ja se tuoksuu miedon marjaiselta.

Vadelmansiemenöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. seerumit, voiteet, ihoöljyt.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

2 arviota tuotteelle Vadelmansiemenöljy

  1. Laura

    Hyvä ja laadukas öljy.

  2. Elina Jäntti

    Hyvä ja ihoa hoitava öljy, sopii hyvin öljycoctaileihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down