fbpx

Saippuakurssi verkossa

89,00

Saippuakurssi verkossa toteutetaan Vihreän ilon kurssialustalla itseopiskeltavien materiaalien avulla. Tietoa on tekstinä, kuvina ja videoina. Näiden lisäksi saat pdf-muotoisen kirjallisen paketin ladattavaksi itsellesi, joihin voit palata milloin haluat.

Tuotetunnus (SKU): 18684184-5 Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nature by Ampun ja Vihreän ilon yhteiselle verkossa pidettävälle Saippuakurssille.

 

Pääset tutustumaan verkkokurssin eri osioihin ja ostamaan kurssin Vihreän ilon verkkokaupasta.

Koulutuksen hinta on 89 euroa (sis. alv). Pääset katselemaan kurssisisältöjä kaksi vuotta kurssin jälkeen.

Saippuan valmistus alusta alkaen on hauskaa puuhaa! Itse tehty saippua on hellävaraista iholle, kurssilla opit miksi. Vain mielikuvitus on rajana siinä, millaisia saippuoita on mahdollista valmistaa. Lipeän käsittely sekä raaka-aineiden määrien laskeminen ja käsittely vaatii kuitenkin harjoitusta.

Saippuakurssi on suunnattu aloittajille sekä harrastajille, jotka kaipaavat varmuutta tekemiseen. Kurssilta saat mehevän tietopaketin saippuan historiasta, kemiasta sekä hyvät perusreseptit ja yksityiskohtaiset valmistusohjeet. Kurssin aikana saatavilla vinkeillä vältyt todennäköisesti aloittelijan valmistusvirheiltä!

Tämän kurssin käytyäsi osaat käsitellä lipeää turvallisesti. Saat varmasti toimivat perusreseptit saippuan ja shampoon valmistukseen. Kurssilla saat myös ideoita perusreseptien soveltamiseen.

Sinulla on mahdollisuus kysyä saippuan valmistukseen liittyviä asioita kurssin aikana ohjaajilta suoraan sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä. Lisäksi kurssin aikana järjestetään IG-teemalivejä, joissa voit jutella ja kysellä.

Saippuakurssin sisältö:

 • Tervetuloa kurssille!
 • Saippuan historia
 • Miten valmistaudun?
  Saippuan kemia
  Työvälineet ja tila

  Lipeälaskurin käyttö
  Reseptin suunnittelusta
 • Raaka-aineet
   Rasvat
  Nesteet
  Lipeä
  Mausteet ja yrtit
  Tuoksut
  Värit ja savet
 • Valmistusmenetelmä
    Reseptit ja valmistus
  Mahdolliset ongelmat
  Turvallisuus
  Työvälineiden puhdistaminen
 • Saippuan myyminen
 • Yhteenveto
  Tärkeitä linkkejä
  Kaikki videot
  Testi
  Kurssin toteuttaminenVerkkokoulutuksen järjestävät yhteistyössä Vihreä ilon Virpi ja Nature by Ampun Ann-Marie. Molemmilla on vuosien kokemus DIY-kosmetiikan alalla kurssien ja koulutusten järjestäjänä.Koulutus toteutetaan Vihreän ilon kurssialustalla itseopiskeltavien materiaalien avulla. Tietoa on tekstinä, kuvina ja videoina. Näiden lisäksi saat pdf-muotoisen kirjallisen paketin ladattavaksi itsellesi, joihin voit palata milloin haluat.Lisäksi sinulla on mahdollisuus kysyä saippuan valmistukseen liittyviä asioita kurssin aikana ohjaajilta suoraan sähköpostilla ja Facebook-ryhmässä. Lisäksi kurssin aikana järjestetään IG-teemalivejä, joissa voit jutella ja kysellä.

  Pääset tutustumaan verkkokurssin eri osioihin ja ostamaan kurssin Vihreän ilon verkkokaupasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saippuakurssi verkossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down