fbpx

Saflori- eli ohdakeöljy

Alkaen 3,70

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

Tuotetunnus (SKU): 21337950-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Saflori- eli ohdakeöljy
(
Carthamus Tinctorius)

Öljy tyyppi: Perusöljy
Comedogeninen arvo: 0
Öljyn tuotantotapa: kylmäpuristettu, puhdistettu
Käyttösuositus kosmetiikassa: 1-100%
Käyttösuositus saippuassa: max. 20%

Rasvahappo arvot: Linolihappo 55-75%, Öljyhappo 14%, Palmitiinihappo 7-15%, Palmitoleiinihappo -, Steariinihappo 6%, Alfalinoleiinihappo 1,2%

Safloriöljy on hyvin imeytyvä kevyt öljy. Safloriöljy pehmentää ja hoitaa kuivaa ihoa, jättämättä ihon pintaa rasvaiseksi.  Kevyt ja hyvin imeytyvä safloriöljy ei tuki ihohuokosia, joten sopii myös rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

Safloriöljy sopii hyvin esimerkiksi öljyseerumeihin ja kevyisiin päivävoiteisiin. Sitä voi myös käyttää saippuan valmistuksessa.

Safloriöljy on alkuperältään USA, Meksikosta tai Argentiinasta. Öljy on kylmä puristettu, puhdistettu ja tuoksuton. Se on tuotettu saflorikasvin siemenistä.

Safloriöljy sopii monenlaiseen DIY-kosmetiikan valmistukseen, mm. voiteet, vartalovoit.

 

Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita.

Öljyt myydään 30 ml, 50 ml ja 100ml tummissa lasipulloissa sekä 250 ml ja 500 ml läpinäkyvissä muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.

Lisätiedot

Paino 100 g
Valitse pakkauskoko ml

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saflori- eli ohdakeöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

crossmenuchevron-down